Юрій Бардаш – один із найвідоміших музичних продюсерів з України. Свого часу він заснував такий гурт, як Quest Pistols, а також продюсував "Нерви", Мишу Крупіна

Найбільшим його досягненням, швидше за все, є створення та участь у колективі Гриби. Згодом поступ Wellboy, який навіть брав участь у національному відборі на "Євробачення-2022". Нині ж він зрадник, який вибрався з України і став на бік рашистів після початку повномасштабної війни, 24 лютого 2022 року. Це спричинило повне скасування нашій країні, що очевидно. А зараз, як виявилося, цій людині навіть довелося тікати з Грузії через небезпеку.

Юрій Бардаш і Wellboy, фото: Instagram
Юрій Бардаш і Wellboy, фото: Instagram

Він зазначив, що наступного дня після ефіру, де він висловив дурну позицію, йому зателефонувала людина, яку він не знав. По телефону йому повідомили, що в Грузії йому залишатися небезпечніше, за ним почалося полювання. Але Бардаш не сприйняв подібне всерйоз. Але з України йому повідомили, що було відправлено "Грузинський Легіон", тому Юрій, за прикладом росіян, швиденько зібрав свої речі та втік у гори, де просидів два дні, а потім перейшов кордон до грузинської Абхазії та опинився згодом у Москві.

Юрій Бардаш, скріншот: Youtube
Юрій Бардаш, скріншот: Youtube

Популярні новини зараз
Світло відключатимуть на 6 годин, а про опалення взимку і не мрійте: українців серйозно попередили Комунальники масово подають до суду на неплатників: яка заборгованість вважається критичною Продасте за 8000 гривень: колекціонери влаштували полювання на особливі 5 копійок Потрібно встигнути: українцям, з квитанціями за світло на руках, назвали важливу умову
Показати ще

"Дізнався що нас багато. Повірте, кожне ваше добре слово для мене як щит від нападок божевільних. У мене великі плани щодо музики та суспільного життя і я вже приступив до їх реалізації", - пише Юрій Бардаш.

Цікаво, через скільки він дізнається, що у Москві йому теж небезпечно перебуватиме.

Юрій Бардаш, скріншот: Telegram
Юрій Бардаш, скріншот: Telegram

Нагадаємо, Wellboy зганьбив українку на всю країну показавши її голу попу і тільки посміявся: "Співак виявився лайном"

Як повідомляв "Знай.uа", "Тупі та продажні": Анатоліч показав "весілля" прихильниці путіну та проросійського Бардаша

Знай.ua писав, експродюсер Wellboy Юрій Бардаш, ставши зрадником, забув про любов до Скрябіна: "Прощавай, вибач"