Українська акторка Наталка Денисенко постійно на зв'язку з шанувальниками. Вона активно спілкується з ними на сторінці в соціальній мережі instagram. Її акаунт нараховує 297 тисяч підписників

Наталка Денисенко, фото Знай.ua
Наталка Денисенко, фото Знай.ua

На своїх сторінках в instagram Наталка розповіла про звершення зйомок серіалу "Кріпосна" у Польщі поділилася кадрами зі знімального майданчика. Також вона зауважила, що нові серії дуже чекають глядачі з Польщі, вони полюбили серіал.

Як розповіла головна героїня, знімали на території знаменитого палацу Яблонна неподалік Варшава. Зараз на його території розкішний готель. Ці місця дуже схожі на Качанівку, підмітила Наталя.

Вона опублікувала своє фото у сценічному образі в палаці. А також додала, що тепер в неї є досвід співпраці з європейськими кіношниками, команда в захваті від них.

Популярні новини зараз
Українців закликали не відкладати на завтра: можна подати заяву на пенсію за лічені хвилини Не просто оновити дані у ТЦК: чоловіків попередили, що буде потім Травень буде дуже важким для українців, але 2 знакам Зодіаку пощастить: хто ці щасливчики Кінець світу все ближче? Експерти знайшли лякаючий напис, який готує до гіршого: "До Землі наближається"
Показати ще

Робота в Польщі тривала недовго, адже необхідно було дозняти серіал, тому Наталка вже повернулася в Україну, де на неї чекав чоловік Андрій Федінчик. Він з перших днів війни служить в ЗСУ.

Кадри ніжної зустрічі Денисенко опублікувала на своїй instagram-сторінці. Вони не бачились вже 1,5 місяця з моменту останньої зустрічі.

Варто зазначити, що за час війни 37-річний актор змінився – відпустив довгу бороду, але жагу до життя не втратив. Поряд з дружиною його очі світяться від щастя.

Наталка Денисенко, скриншот: Instagram Stories
Наталка Денисенко, скриншот: Instagram Stories

Наталка Денисенко, скриншот: Instagram Stories
Наталка Денисенко, скриншот: Instagram Stories

Наталя Денисенко, скриншот: Instagram
Наталя Денисенко, скриншот: Instagram

Нагадаємо, що подружка Мішиної з "Кріпосної" Наталка Денисенко рятувала сина, що задихається, з підвалу.

Раніше ми повідомляли, що Ксенія Мішина з "Холостячки" на кухні у коротенькому топі спантеличила.

Також стало відомо, що Олександр Еллерт з "Холостячки" показав, кого возить поруч замість Ксенії Мішиної.