Кінорежисер, продюсер та ексведучий шоу "Орел і решка" Алан Бадоєв, який працював із багатьма зірками та зняв десятки хітових кліпів, є досить активним користувачем соцмережі Instagram. На його акаунті можна зустріти чимало цікавих публікацій з особистого та творчого життя, за яким стежить близько 665 тисяч підписників

Алан Бадоєв. Фото: скриншот Instagram
Алан Бадоєв. Фото: скриншот Instagram

Як відомо, нещодавно Алан Бадоєв вперше за час війни виїхав з України, про це він повідомив своїм підписникам в соціальній мережі. Як він розповів, його поїздка пов'язана зі співпрацею з Максом Барських, в них багато планів.

Проте з'ясувалося, що Бадоєв поїхав не тільки працювати. Алан зустрівся зі своєю 17-річною донькою Лолітою. Щасливий тато так підписав фото доньки:

"Є таке кохання, що більш схоже на магію … Перша зустріч з донечкою"

Популярні новини зараз
Одні поїдуть, інші не доживуть: як зміниться Україна у найближчі 15 років Подорожчання майже на 40%: українців чекає "сюрприз" у платіжках Українські пенсіонери отримають по 500 гривень "бонусу": хто у списку "літніх" щасливчиків Показники лічильника стануть недійсними: споживачів застерегли від неприємностей з платіжками
Показати ще

Відомо, що дівчинка народилася в Києві, а 14 лютого їй виповнилося 17 років. Батько вже давно не бачився з донечкою й нарешті їх зустріч відбулася. Де зараз вони знаходяться, Алан не розповідає, проте, судячи з фото, у ЗМІ з'явилась версія, що вони в Парижі.

Нагадаємо, Алан Бадоєв з "Орла і Решки" визнав провину в спробі "подружити" Україну з росією: Макса Барських теж приписав.

До слова, Алан Бадоєв зізнався Маші Єфросиніній, що у нього забрала війна окрім друзів: "Я вчорашній ".

Раніше ми писали, що Алан Бадоєв з "Орла і Решки" втратив близьку людину і поділився зворушливими спогадами: "Прошу, оберігай нас".