Алан Бадоєв соромиться того, що він з Максимом Барських намагалися підтримувати дружбу України і росії. Режисер шкодує, що їздив до росії і мав зв'язки з російськими зірками.

"Напевно, я один з тих людей, який робив все для того, щоб розмазати між Україною і росією кордони. Це було несвідомо, тобто я з Донецька. У мене був цей місяць і я багато для себе обміркував. І я розумію, що і я, і Максим ми розмазували кордони між нашими країнами нашою творчістю. Напевно, я був з тих людей. який максимально показував "дружбу народів", максимально допомагав створювати спільну"творчу подушку". І тепер Я розумію, наскільки це жахливо. Наскільки це безвідповідально". - сказав Алан Бадоєв.

Алан Бадоєв, фото з Instagram
Алан Бадоєв, фото з Instagram

Режисер зазначив, що після закінчення війни він планує виконати дві мети: повернути дітям безтурботне життя і побудувати невидиму культурну стіну, яка буде розповідати, які ми різні.

Також Бадоєв додав, що після нашої перемоги, зірки переосмислять свою кар'єру і кожен з них зрозуміє і захоче працювати в своїй новій країні, яка стане ще краще.

Популярні новини зараз
Подорожчання майже на 40%: українців чекає "сюрприз" у платіжках Два тарифи на воду: нові ціни встановили для мешканців багатоповерхівок та приватного сектору Німеччина вводить суворі обмеження: як це вплине на українців Показники лічильника стануть недійсними: споживачів застерегли від неприємностей з платіжками
Показати ще

Алан Бадоєв, фото з Instagram
Алан Бадоєв, фото з Instagram

"Нам необхідно підняти весь наш культурний фонд... щоб ніхто і ніколи не зміг сказати: "Ви такі ж, як і ми" або "А у вас немає своєї історії". Нам необхідно створити цю межу. Друге - це діти. Я хочу повернути їм казку, я хочу повернути їм мрію про те, що їхнє дитинство недоторканне", - зазначив Бадоєв.

@muzvar.ua

Сенсаційна заява Бадоєва ⚡️ #аланбадоев #максбарських #хайбудевесна #сенсація #музвар

♬ Буде весна - Max Barskih

Нагадаємо, Алан Бадоєв після втрати мами з "убитим" поглядом зізнався, які зусилля докладає, щоб посміхнутися: "Перемога над собою"

Як повідомляв "Знай.ua", Алан Бадоєв з "Орла і Решки" втратив близьку людину і поділився зворушливими спогадами: "Прошу, оберігай нас"

Знай.ua писав, Алан Бадоєв з "Орла і Решки" розповів, з чого починається його ранок - точно не з кавою: "Ще одна можливість"