Учасниця романтичного шоу "Холостячка" та відома співачка Злата Огнєвіч (Інна Бордюг) часто спілкується з шанувальниками в соціальній мережі instagram. Вона розповідає подробиці особистого та творчого життя, за нею стежать 496 тисяч підписників

Злата Огнєвіч, скриншот: Instagram
Злата Огнєвіч, скриншот: Instagram

Як відомо, співачка багато працює, вона їздить з благодійними концертами на допомогу ЗСУ та не забуває про творчість. Нещодавно на своїй сторінці в соціальній мережі вона розмістила чорно-білі фото, на якому вона у білій сукні та чорних чоботях стоїть на яхті.

Таким незвичним чином вона вирішила розповісти шанувальникам про новий проєкт та новий сингл, який незабаром вийде під назвою "Світло". Тому, певно й фото у таких символічних кольорах.

"Світло нагадає нам, що буде завтра 🤍 Світло нагадає, вилікує рани ….", - написала вона.

Популярні новини зараз
Головне за 24 квітня: бунт українців у Польщі, трагедія Каті Репяхової, важливий день та різке підвищення цін "Іди в Україну, ти, бл**ь, служи": розлючені українці накинулися на працівників паспортного столу в Польщі Що насправді роблять контролери з вашими лічильниками: чого боятися, а чого не варто Які електроприлади "тягнуть" найбільше - зараз це дуже важливо знати
Показати ще

Шанувальники високо оцінили світлини співачки та зауважили, що саме чорно-білі фото повною мірою передають внутрішній світ людини.

"Музика— це потужний Голос, який здатен привернути увагу цілого світу до подій в Україні. На щастя, в нашої країни сотні таких голосів. Мої люди Світла, я закликаю щодня боротися і вірити в краще!", - резюмувала Злата.

Нагадаємо, Злата Огнєвіч розповіла про "темний" бік своєї професії: "Це моторошно".

До слова, Злата Огнєвіч з "Холостячки" зізналась, що поїхала назустріч невідомості: "Але з вірою в найкраще".

Раніше ми писали, що Злата Огнєвіч обурилася через умови утримання полонених бійців з "Азовсталі": "Якась х*ета, так не повинно бути"