Зірка "Жіночого кварталу" Настя Оруджова показала, як намагалася влаштувати особисте життя під час війни та порадувала українців. Кумедний ролик опублікували на сторінці "Квартал 95" у соціальній мережі instagram.

Актори студії "Квартал 95" навіть під час війни намагаються не втрачати оптимізму та заряджати позитивом українців, яким так не вистачає посмішок у цей тяжкий період. Зокрема, змушує посміхнутися українців та Настя Оруджова.

Настя Оруджова. Фото: скрін youtube
Настя Оруджова. Фото: скрін youtube

Так, цього разу актриса "Жіночого кварталу" записала кумедний ролик, у якому показала, як намагається влаштувати особисте життя під час війни. Настя Оруждова запрошувала на побачення Арестовича, намагалася зав'язати стосунки з Поворознюком, Віталієм Кімом та навіть із Залужним. Втім, нічого з цього не вийшло, але дуже повеселіло шанувальників.

Популярні новини зараз
Громадський транспорт подорожчає для всіх, окрім пенсіонерів: скільки доведеться платити з 1 травня Реформи і прозорість: експерт розповів, чого вимагають США від України за свою допомогу Один день – 1 гривня: "Київстар" підказав як користуватися послугами майже задарма Пенсіонерам дадуть знижку на продукти 20%: що потрібно взяти в магазин
Показати ще

"Війна війною, а життя має тривати. Як знайти одного єдиного в цей складний час, розповість наша Настя Оруджева...", - йдеться у підписі до відео.

Раніше інформаційний портал Знай повідомляв, зірка "Жіночого кварталу" Катя Нікітіна вдало і самоіронічно висміяла свій суржик: "І ще скажіть, що ви не такі".

Також наш портал інформував, дружина Євгена Кошового з "Квартал 95" посміялася з пропагандиста Володимира Соловйова, який побачив зло в українській кухні: "Класичний сатанізм".

Крім того, наш портал інформував, Еліна Мбані з "Жіночого кварталу" похвалилася перед дзеркалом у спальні з харизматичним блогером: "Більше таких не зустрінеш".