Агенту Хорхе Мендесу не вдалося знайти для свого клієнта Кріштіану Роналду вихід із «Манчестер Юнайтед». Саме тому бог футболу вирішив вдатися до крайніх заходів.

Цю інформацію надали на порталі «DailyStar»

Легенда «червоних дияволів» раніше цього місяця дв зрозуміти клубу, що хоче піти цього літа. Він навіть не повернувся, щоб розпочати передсезонку за сімейними обставинами. Однак навіть після цього вчинку жодного прогресу у передачі не було.

Таким чином агент Хорхе Мендес почав стежити за тим, щоб потенційні клуби знали, що його клієнт готовий скоротити свою зарплату до 30%, якщо їх не влаштовують фінансові виплати.

Репортер CBS також заявив, що Роналду зацікавлений у переході до «Атлетіко Мадрида». Тим не менш, іспанський клуб поки що утримується від трансферу.

Популярні новини зараз
З 1 квітня почнете отримувати від 3 520 до 8 тисяч гривень: чиї виплати стали більшими Будуть під постійним обстрілом: астролог вказав, на які міста чекає пекельний тиждень 3 хвилини – правда чи міф? За скільки ракета "Циркон" може дістатися українських міст Готуйте гаманці: українцям за лічені дні підвищать тарифи на комуналку, що подорожчає
Показати ще

Вони є останніми у довгій низці клубів, які відмовилися від шансу підписати 37-річного футболіста. Також їхній головний суперник «Реал» не хоче повертати Кріштіану на «Сантьяго Бернабеу».

Кажуть, що у «ПСЖ», «Баварії» та «Челсі» ідентична позиція. У звіті йдеться, що Мендес навіть запропонував Роналду "Барселоні" до того, як вони завершили підписання Роберта Левандовського.

Роналду хоче грати в Лізі чемпіонів і готовий піти на поступки своїй зарплаті в 485 000 фунтів стерлінгів на тиждень, щоб досягти цього. Але це все одно буде більше ніж 300 тисяч фунтів стерлінгів, і для нього варіантів майже не існує, оскільки це занадто дорого для будь-якого ФК.

У нинішньому вигляді все говорить про те, що Роналду, швидше за все, залишиться на Олд Траффорд. Бос Юнайтед Ерік тен Хаг сподівається, що після його рішення залишитися, вони зможуть провести відверті переговори, і він буде в МЮ до кінця контракту.

Нагадаємо, що Атлетико Мадрид відмовився розглядати Кріштіану Роналду як трансферну покупку.