Українська співачка Тереза Балашова, сценічне ім'я СолоХа, відома своїми яскравими образами, а її зовнішність схожа на ляльку Барбі. Проте вона не тільки гарно співає, артистка також активно розвиває свій аккаунт в Instagram і регулярно розміщує свіжі публікації для шанувальників, кількість яких вже перевищило 300 тисяч

СолоХа, фото з Instagram
СолоХа, фото з Instagram

Як відомо, у червні вона презентувала нову патріотичну пісню "Калиновий сік". Як розповіла СолоХа, вона її довго "виношувала" та присвятила жінкам, які постраждали під час війни.

Тепер співачка вирішила розширити свій репертуар та записати ще одну патріотичну пісню. Про це повідомили на сторінці шанувальників співачки, яка набирає обертів. Зараз вона налічує 80 тисяч підписників.

Популярні новини зараз
Індексація зарплат в Україні: коли чекати і на скільки перерахують виплати в 2024 році Дощі, грози і навіть заморозки: шашлик на Великдень доведеться відкласти, синоптики попередили про негоду Через це пройдуть всі чоловіки: українцям підготували нове правило Комунальні платежі скасовуються: названо категорію осіб, якій можна не платити
Показати ще

У публікації розмістили фото, зроблене у студії звукозапису. На ньому Співачка стоїть перед мікрофоном поруч з композитором Борисом Кукобоєм. Шанувальники у коментарі до нього написали:

"СолоХа продовжує поповняти свій патріотичний репертуар , та вже готує нову пісню з відомим композитором Борисом Кукобой, ця пісня буде в серці кожного українця💙💛"

Своєю чергою композитор в сторіс на своїй сторінці заявив, що це буде хіт. Проте деталей вони поки не розголошують.

Борис Кукоба, скриншот: Instagram Stories
Борис Кукоба, скриншот: Instagram Stories

Раніше ми писали, що СолоХа похвалилася пишним бюстом і стрункими ніжками, змушуючи чоловіків горіти від бажання: "Лялечка"

Нагадаємо, СолоХа пережила зраду друзів, які показали справжнє обличчя під час війни: "Перебувала в страшному стресі"

До слова, Маша Єфросиніна зізналася, яким було її життя до чоловіка Тимура, Оля Полякова оцінила: "Пересмокталися всі, з соплями і слюнями"