Відома українська акторка Ольга Атанасова (дівоче прізвище – Лук'яненко) успішно зіграла у багатьох картинах, але велику популярність їй приніс саме серіал "Кадетство". Зараз дівчина активно розвиває блог у Instagram і розповідає про насичене життя. За нею стежить понад 70 тисяч людей.

Ольга Атанасова розмістила свіжу фотографію, зроблену в Чехії, куди вона тимчасово перебралася через війну в рідній Україні. У кадрі артистка позує у літньому сарафані, в стильних окулярах та з квитком на проїзд у руках. А ще вона поділилася зворушливим одкровенням щодо свого нинішнього життя.

Скріншот із Instagram, Ольга Атанасова
Скріншот із Instagram, Ольга Атанасова

Дівчина зізналася, що нарешті відчула той самий бажаний спокій за себе та близьких. А ще вона втомилася будувати плани, бо не хоче нервувати через їхнє здійснення.

І що я вам скажу, я відчуваю себе тут і зараз. Я жива , мої близькі і рідні здорові. Я відчуваю вдячність за кожен подих і за кожну хвилину яка наближує нашу перемогу 💛💙", - додала Ольга.

Популярні новини зараз
Астролог назвав точну дату закінчення війни – надії на 2024 рік були марними Нові тарифи на воду для трьох категорій споживачів: як зміняться платіжки Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

Але акторка впевнена, що зможе зібратися з силами та досягти наміченої мети, коли та з'явиться на горизонті.

"Зараз я пливу у човні і так спокійно мені.. ☀️ Впевнена, що припливу куди треба 🤗 і коли побачу бажаний берег то візьму весла у свої руки і пришвидшу рух 💪🏻😀", - написала Атанасова.

Раніше ми писали про те, що Оля Цибульська дістала чоловіка зі своєю роботою і він її замовив: "Підіслав свого знайомого"

Як повідомляв Знай.ua, Максим Галкін показав без фільтрів природну красу Алли Пугачової: "Їдемо в гості до Лайми"

Також портал Знай.ua писав, що Наталія Могилевська розповіла про тяжке спілкування із родичами з росії: "Немає правди в словах"