Вранці 19 липня 2022 року зупинилося серце легендарної українки акторки та телеведучої Руслани Писанки.

Жінка перебувала в Німеччині та лікувалася від раку, який виявили надто пізно. Весною 2022 року вона поховала маму, про що не хотіла говорити у розпал війни. Такої ж думки вона дотримувалася і щодо своєї хвороби, адже вважала, що зараз не той час для таких сумних новин.

Руслана Писанка, фото з Фейсбук
Руслана Писанка, фото з Фейсбук

Чоловік Руслани Ігор Ісаков розповів про дні боротьби телеведучої в ефирі шоу "Сніданок з 1+1".

Ігор підтвердив, що вона не хотіла, щоб хтось знав про хворобу, намагалася бути завжди усміхненою та радісною. Тому й не казала нікому, щоби українці не бачили її такою, якою вона була.

Популярні новини зараз
Одні поїдуть, інші не доживуть: як зміниться Україна у найближчі 15 років Віддавати по 10% від пенсії не доведеться: "Київстар" порадував стареньких бюджетним тарифом Астролог побачив у травні "лихо" для України Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей
Показати ще

"Хоча були такі хвилі болю, коли я тримав її за руку і розумів, що вона вся напружена, як камінь, але вона посміхалася, і ми йшли", - розповів Ісаков в ефірі телеканалу "1+1".

У Німеччині їх прийняла одна сім'я, яка дозволила їм жити стільки, скільки потрібно. Чоловік Руслани розповів, що він забрав її додому після шостої хімії та безмежно вдячний людям за те, що останні дні Писанка могла відчути себе як удома.

Нагадаємо, що Руслану Писанку показали у 17-річному віці: з'явилося чорно-біле фото, яке досі не публікували.

Раніше ми повідомляли, що ведуча "Сніданок з 1+1" Людмила Барбір розповіла, якою насправді була Руслана Писанка.