Переможець другого сезону найромантичнішого шоу "Холостячка" після невдалої історії кохання із Златою Огнєвіч активно розвиває свій блог у Instagram і користується непоганою популярністю. За Андрієм Задворним стежить близько 40 тисяч людей.

Задворний у новому посту зізнався. що йому дуже не вистачає близьких людей у ​​місті, оскільки багато хто роз'їхалися по країнах, де безпечніше. У нього завжди був повний будинок друзів та гостей, а зараз дуже порожньо. Чоловік звик до "движу", прогулянок, нічних посиденьок та постійного спілкування.

Андрій Задворний, скриншот з Instagram
Андрій Задворний, скріншот із Instagram

"Тепер все змінилось. За останні кілька тижнів в Києві я зрозумів, що 80% моїх не тут… Хтось на західній, хтось не їздить в Київ так часто, хтось виїхав за кордон - там працює або шукає як влаштуватись, хтось вже веде бізнес і справи в ЕС", - розповів Задворний.

Колишній "Холостячки" усвідомлює, що віддаляється від друзів, а підтримувати зв'язок на відстані важко. Більш того, він боїться не ракет, а втрати друзів. Хоча він зазначив, що це лише його суб'єктивні переживання у цей момент і він не знецінює біль інших людей, які назавжди втратили рідних.

Популярні новини зараз
Червень принесе не лише тепло, а й гроші: хто отримає нову пенсію Продасте за 8000 гривень: колекціонери влаштували полювання на особливі 5 копійок Твоєї бабусі потрібно лише 90 грн: найпростіші тарифи від Київстар, lifecell та Vodafone Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей
Показати ще

"Суб’єктивно, я не боюсь ракет, я боюсь що вони не повернуться…" - зізнався Андрій.

Раніше ми писали про те, що колишній Огнєвіч Задворний "заступився" за Дорофєєву і Кацуріна, назвавши їх ідеальною парою: "Життя занадто коротке "

Як повідомляв Знай.ua, Злата Огнєвіч зізналася, чи змогла вибачити Задворного після розриву і хто врятував її від тяжкої депресії: "Має пройти час"

Також портал Знай.ua писав, що улюбленець Злати Огнєвіч Макс Тарапата залишився без сексу і ніхто йому не допоможе: "Раптом спрацює"