19 липня від раку, який виявили надто пізно, загинула українська акторка та телеведуча Руслана Писанка.

Вона приховувала свою хворобу, адже не хотіла, щоб українці бачили її не звично усміхненою та позитивною. Її чоловік Ігор Ісаков уперше після смерті коханої зважився на інтерв'ю. В ефірі ранкового шоу "Сніданок з 1+1" він розповів про останні дні Писанки. Виявилося, що Руся пережила цілих 6 курсів хімії.

Руслана Писанка, фото: Знай.ua
Руслана Писанка, фото: Знай.ua

Ведучі шоу сказали, що Руслана явно не хотіла б, щоб по ній лили сльози і тому вирішили згадати теплі моменти з акторкою. Ігор Ісаков поділився історією першого побачення з характерною жінкою.

"Я тоді жив у Черкасах і приїхав на побачення. Я не вірив, я не пам'ятаю навіть, як приїхав до Києва. Я прийшов у те місце, де вона сказала, що ми зустрінемося, став із квітами - навіть десь узяв квіти - і чекав. 10-15 хвилин її не було, ну добре, це дівчина. Півгодини. Коли я вже годину чекав, а її не було, то я дуже почав сумніватися, що то не якийсь жарт, так як дуже багато акаунтів Руслани було і в мене була думка, що мене обдурили... Друга година очікування... Стою, потім дзвоню Руслані і питаю: "Все добре?" Ми зустрічаємося? ". "Так-так, чекай". На 3 години вона запізнилася" , - згадує Ісаков.

Популярні новини зараз
"Нафтогаз" попередив усіх: потрібно встигнути до 25 квітня ТЦК дав чоловікам 60 днів: повідомити обов'язково На школи тепер чекають масові перевірки: батьки домоглися свого Валютний ринок чекають важливі зміни: як можна буде здати чи купити долари
Показати ще

Руслана Писанка з чоловіком. Фото: скриншот Facebook
Руслана Писанка з чоловіком. Фото: скриншот Facebook

Ігор так і не дізнався, чому так сталося і чи це було якоюсь перевіркою. Руслана приїхала до нього з вологим волоссям і Ісаков припускає, що можливо вона їх довго мила і сушила. Але також не виключає, що це було деяким випробуванням тоді ще майбутньої дружини.

На перше побачення вони вирушили до собору – до Софії Київської.

Нагадаємо, що Руслана Писанка пережила шість хімій, чоловік Ігор Ісаков розповів про останні дні.

Раніше ми повідомляли, що Руслану Писанку показали у 17-річному віці: з'явилося чорно-біле фото, яке досі не публікували.