Відома співачка, колишня учасниця гурту "НеАнгели" Слава Камінська вирішила відкрити завісу особистого життя для шанувальників. Відео зі спальні зірка показала в сторіс на своїй сторінці в соціальній мережі instagram.

Слава Камінська постійно підтримує зв'язки з шанувальниками через соцмережі та регулярно радує їх новими фото та відео з життя. Нерідко знаменитість ділиться різними цікавостями, думками та проблемами.

Слава Камінська. Фото: скрін youtube
Слава Камінська. Фото: скрін youtube

Цього разу Слава Камінська вирішила розкрити правду про своє особисте життя та показала цікаве відео зі спальні. Зірка показала, яку "заміну" знайшла своєму колишньому чоловікові Едгару Камінському, з яким вона розлучилася кілька років тому.

Слава Камінська. Фото: скрін instagram stories
Слава Камінська. Фото: скрін instagram stories

Популярні новини зараз
Готуйте гаманці: українцям за лічені дні підвищать тарифи на комуналку, що подорожчає Боргів не обібратися, якщо забудете про це: українцям нагадали про важливу процедуру Замість відключення – щоденна пеня: комунальники попередили боржників Показники лічильника вже не аргумент: українців змушують платити за світло більше, ніж "накрутили"
Показати ще

"Мужик, з яким я сплю", - каже співачка і наводить камеру на свою подругу.

Так, зірка, мабуть, вирішила трохи повеселити своїх шанувальників, а можливо й нагадати комусь, що вона досі вільна і не проти влаштувати особисте життя.

Раніше інформаційний портал Знай повідомляв, Андрій Бєдняков з "Орла та Решки" звернувся до тих, кого обходять своєю увагою українці: "Коли бачу, як ви рятуєте...".

Також наш портал інформував, що Євген Хмара, відомий піаніст, який виступав з Іриною Федишин, поділився радісною новиною: "На одного Хмару стало більше".

Крім того, наш портал писав, співачка ROXOLANA представила першу пісню після трагічної загибелі учасника гурту: "Життя знову розділилося на до та після".