Популярна співачка та дружина реп-виконавця Потапа Настя Каменських , яка зараз почала кар'єру під сценічним ім'ям NK, після нетривіальної перерви повернулась в соціальну. Вона ділиться новинами про особисте та творче життя в соцмережі Instagram, де за нею стежить понад 5 мільйонів підписників

Настя Каменських. Фото: скрін youtube
Настя Каменських. Фото: скрін youtube

Як відомо, Після того Настя Каменських разом з чоловіком на початку повномасштабного вторгнення втікли з України. Цей факт дуже обурив шанувальників. Коли зірки вишли на зв'язок, у коментарях їм неодноразово писали шанувальники, що чекають їх в Україні. Проте вони й досі за кордоном.

Настя зараз активно займається благодійною діяльністю Нещодавно вона розповіла, що взяла участь в міжнародного благодійному концерті разом з 23 виконавцями з 6 країн. Отримані кошти від продажу квитків були направлені на допомогу українцям, які втратили житло.

У сторіс на своїй сторінці вона написала звернення до українців, в чкому сказала:

Популярні новини зараз
"Нафтогаз" дав 9 днів: що потрібно зробити навіть якщо газ не споживаєте Готуйте гаманці: українцям за лічені дні підвищать тарифи на комуналку, що подорожчає Замість відключення – щоденна пеня: комунальники попередили боржників Відвикайте від опалення: українців просять зробити це до вимкнення, щоб не постраждати
Показати ще

Цей виступ, як і кожний попередній, і наступний, я присвячую українцям тим, хто втратив дім, хто змушений був тікати від війни: в інші области чи навіть інші країни. Чи тим, кого війна розлучила з близькими, у кого вона забрала роботу, спокій і звичне життя. Тобто кожному з нас."

Раніше ми писали про те, що Настя Каменських знайшла спосіб, як подарувати українцям тепло, не торкаючись їх: "Місце, де наші душі знаходять одне одного"

Як повідомляв Знай.ua, Настя Каменських поділилася болем всього того, що випало на їхню дитячу долю: "Вони вже втратили найдорожче"

Також портал Знай.ua писав, що Настя Каменських з ALEKSEEV та TVORCHI розповіла, що принесла для неї росія - про Потапа жодного слова: "Та країна забула..."