Відомий український телеведучий та ресторатор Даніель Салем заговорив про війну та розповів, чому зараз дуже важливо тримати себе в руках та "закладати фундамент" для майбутнього. Своїми міркуваннями він поділився на своїй сторінці в соціальній мережі instagram.

Даніель Салем зазначив, що зараз усі чекають на завершення війни і шукають відповіді на питання, яким буде життя після перемоги, але важливо не тільки розмірковувати, а й діяти. Телеведучий підкреслив, що вже настав час починати будувати нове майбутнє і відпустити минуле.

Дaніель Салем. Фото: скриншот Instagram
Дaніель Салем. Фото: скриншот Instagram

"Ми можемо дозволити собі почуття "бути тут і зараз". Кожен має право зараз почуватися розбитим і безсилим перед подіями, але вже зараз ми закладаємо фундамент нашого майбутнього. Вже зараз саме час щодня робити хоч трохи для "після"", - відзначив телеведучий.

Популярні новини зараз
Побутовим споживачам пригрозили відключенням електроенергії: хто у "чорному списку" Хліб, молоко, м'ясо та навіть яйця: в Україну несеться різке подорожчання на важливі продукти Залишився тиждень: українці ризикують пропустити важливу процедуру Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну
Показати ще

Даніель Салем додав, що перемога у війні - далеко не останнє випробування на шляху українців.

"Перемога - це лише пів шляху до Нашої Нової Рідної України!!!", - додав Даніель Салем.

Раніше інформаційний портал Знай повідомляв, Світлана Тарабарова поринула у безтурботне дитинство зі своїми малюками та вдосталь насміялася: "Завжди на одній хвилі".

Також наш портал інформував, Алан Бадоєв з "Орла і решки" розкрив справжню причину, чому виїхав з України: "Є таке кохання, що більше схоже на магію".

Крім того, наш портал повідомляв, колишня Позитив з "Час і Скло" Ганна Андрійчук відверто заявила про свій стан: "Я закрилася від усіх".