Акторка серіалу "Школа" та співачка Анна Трінчер постійно спілкується зі своїми шанувальниками. Вона щодня розповідає подробиці свого особистого та творчого життя. На акаунт дівчини підписані 1,8 млн шанувальників

Анна Трінчер. Фото: скрин відео
Анна Трінчер. Фото: скрин відео

Після того, як співачка зайнялась своїм здоров'ям, бо як виявилось, її проблеми з зайвою вагою пов'язані з ендокринною системою, вона вирішила трохи відпочити на Заході України.

Проте відпочинок проходив не так, як їй хотілося. Вона поїхала разом з бойфрендом та друзями в один з готелів. Там був басейн й компанія почала гучно розмовляти. Як виявилось поруч відпочивала жінка з маленькою дитиною, яка спала.

Як виявилось гучна розмова компанії заважала сну маленької дитини. Жінка підійшла до компанії та як здалось компанії, розмовляла в грубій формі. Бойфренд співачки, Олександр Волошин, не дуже ввічливо їй відповів. Між ними спалахнула сварка. Потім чоловік вступився за жінку, проте Волошин відповів, що йому нагрубили. Несподівано виступила жіночка з погрозами надавати "по морді".

Популярні новини зараз
Кожному пенсіонеру підвищать індивідуально: у кого зміняться виплати Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей Українські пенсіонери отримають по 500 гривень "бонусу": хто у списку "літніх" щасливчиків Доведеться платити по 8,79 грн за кВт: енергетики попередили всіх споживачів
Показати ще

Все це обурило, як співачку, так і її бойфренда. Замість того, щоб ввічливо пояснити ситуацію, жінка почала скандалити.

Анна Трінчер, скриншот: Instagram Stories
Анна Трінчер, скриншот: Instagram Stories

Нагадаємо, Анна Трінчер поскаржилась на проблеми зі здоров'ям: "Починаю лікування зі своїм ендокринологом".

До слова, Анна Трінчер задовольнила Михайла Поплавського неймовірними вміннями, той не стримав похвали: "Талант від молока матері".

Раніше ми писали, що Анна Трінчер поділилися з шанувальниками не дуже доброю звісткою, вона так цього чекала: "І саме в той день"