Відомий український гуморист, шоумен та ведучий Вадим Мічковський, якого всі знають, як Дядю Жору несподівано перетворився на "хрещеного батька" та повчив життя шанувальників. Забавним відео артист поділився на своїй сторінці в соціальній мережі instagram.

Дядя Жора - один із українських гумористів, які забезпечують українців посмішками навіть у найскладніші часи. Артист регулярно радує шанувальників новими фото та відео, які нерідко мають гумористичний контекст.

Дядя Жора. Фото: скрін youtube
Дядя Жора. Фото: скрін youtube

Так, цього разу Дядя Жора з'явився перед шанувальниками у зовсім незвичайному образі - "хрещеного батька" і продемонстрував не лише почуття гумору, а й харизму.

"Дядько Жориніо говорить про життя і рекомендує НІКОЛИ не робити ці 3 речі", - підписав ролик гуморист.

Популярні новини зараз
"Нафтогаз" дав 9 днів: що потрібно зробити навіть якщо газ не споживаєте Зміна ціни на електроенергію: у НКРЕКП зробили заяву для споживачів Жертвувати шлунком заради комуналки більше не доведеться: пенсіонерам призначать доплати Показники лічильника вже не аргумент: українців змушують платити за світло більше, ніж "накрутили"
Показати ще

Комік вирішив трохи повчити життя шанувальників і назвав речі, які ніколи й нікому не слід робити. Прислухатися до гумориста чи ні, справа кожного, але слід віддати належне – вийшло досить весело та близько до народу.

Раніше інформаційний портал Знай повідомляв, Дядя Жора покуражився з дружиною в полі та викликав хвилю обурення в українців: "Не час веселитися, коли країна у вогні".

Також наш портал інформував, Катя Нікітіна з "Жіночого кварталу" згадала, як "відривалася" разом із Вікторією Ткач та Наталією Могилевською: "З минулого життя..."

Крім того, наш портал інформував, зірка "Жіночого кварталу" Ірина Сопонару вирішила нагадати про себе, блиснувши зоною декольте та гарненьким личком: "Ось вам".