Російський гуморист та актор, а також п'ятий чоловік відомої співачки Алли Пугачової Максим Галкін активно веде свій аккаунт в Instagram і часто радує багатомільйонну аудиторію різними публікаціями. А зараз він ще підтримує Україну, засуджуючи війну та владу, яка її розв'язала.

Максим Галкін показав шанувальникам зворушливе відео зі своєю 9-річною донькою Лізою. У кадрі крихітка робить артисту дитячий масаж "рейки-рейки", а її мама Алла Пугачова захоплено спостерігає за всім збоку, знімає на камеру і здивовано запитує, чи масаж це взагалі.

Скріншот із Instagram, Максим Галкін
Скріншот із Instagram, Максим Галкін

Після Галкін порівняв, як дівчинка розминала йому спину декілька років тому, виконуючи ті ж кумедні рухи, і показав архівне відео.

"Масаж від Лізи через три роки 😊. Липень 2019 проти липня 2022", - написав артист.

Популярні новини зараз
"Київстар" попередив українців про небезпеку: що треба знати Залишився тиждень: українці ризикують пропустити важливу процедуру Що насправді роблять контролери з вашими лічильниками: чого боятися, а чого не варто Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати
Показати ще

Побачене викликало розчулення у численних фанатів Галкіна. У коментарях вони написали, яка чудова у артистів сім'я, а також зазначили, що теж знайомі з цим дитячим масажем, і роблять його рідним.

Коментарі - instagram.com/maxgalkinru/
Коментарі - instagram.com/maxgalkinru/

Комментарии - instagram.com/maxgalkinru/
Комментарии - instagram.com/maxgalkinru/

Раніше ми писали про те, що Максим Галкін показав без фільтрів природну красу Алли Пугачової: "Їдемо в гості до Лайми"

Як повідомляв Знай.ua, Максим Галкін поцікавився у шанувальників, чи Пугачова схожа на шафу: "Що означає поверніть Аллочку"

Також портал Знай.ua писав, що Алла Пугачова в коротких шортах наробила галасу: "Люди, згадайте скільки їй років"