Популярна українська блогерка, ведуча авторського проекту "Ходять Чутки" на YouTube, а також колишня наречена відомого виконавця Віталія Козловського Раміна Есхакзай завжди тримає зв'язок із шанувальниками та посвячує їх у найцікавіші подробиці свого життя в соцмережі Instagram, де за нею стежить більше 370 тисяч людей.

Раміна Есхакзай заговорила про російських агентів, які діють у межах України. На її думку, ними можуть виявитися навіть відомі особи. Нещодавно вона з другом обговорювала, що українську владу чекаэ нелегка робота, щоб їх виявити.

Скріншот з Instagram, Раміна Есхакзай
Скріншот з Instagram, Раміна Есхакзай

Також вона згадала про серіал від Netflix під назвою "Шпигун", який якраз розкриває цю тему. Він заснований на реальних подіях, у головній ролі – британець Саша Барон Коєн. Раміна порадила шанувальникам його подивитися, і сама вирішила глянути ще раз.

"Там всього 6 серій. Дуже раджу подивитися. Я от написала і знову хочу подивитися )) Перша серія може здатися нудною, але раджу не зупинятись", - написала дівчина.

Популярні новини зараз
Чужі борги можуть стати вашою проблемою: "Нафтогаз" дивує українців "сюрпризами" Штрафи від 3,5 тисяч гривень: "Газмережі" попередили власників газових плит та колонок Українцям виплатять по 10 800 гривень на особу: хто отримає нову допомогу З 1 травня доведеться виживати без допомоги: кому перестануть виплачувати субсидію
Показати ще

Користувачі соцмережі зазначили, що ворожими агентами можуть бути люди, наближені до президента Зеленського, тобто ті, хто обіймає високу посаду при владі.

"Їх дуже багато. Так легко проникнути і знати всі позиції. Це робота не одного року", "Саме болюче те, що довкола наші зрадники…", - написали в коментарях.

Коментарі - instagram.com/raminalalala/
Коментарі - instagram.com/raminalalala/

Коментарі - instagram.com/raminalalala/
Коментарі - instagram.com/raminalalala/

Раніше ми писали про те, що колишня Козловського Раміна Есхакзай показала свого улюбленця: "Відкрию секрет "

Як повідомляв Знай.ua, колишня Козловського Раміна напала на "противників" російської мови, звинувачуючи їх у лицемірстві: "За**али топити своїх"

Також портал Знай.ua писав, що колишня Козловського Раміна побачила схожість у війні проти України, як було в Чечні: "Не знаємо, що робити"