Українська акторка та телеведуча, щаслива дружина та мама Ольга Сумська любить радувати свою велику армію шанувальників різними новинами з особистого та професійного життя в соцмережі Instagram, де за нею стежить понад 730 тисяч людей.

Ольга Сумська в ролі амбасадора приєдналася до великої волотерської команди "Добробата", яка займається відновленням інфраструктури України, зруйнованої через окупантів. Артистка зі своїм чоловіком Віталієм Борисюком побувала у селі Ягідне, Чернігівської області, і на власні очі побачила моторошні наслідки "руського міру".

Скріншот із Instagram, Ольга Сумська
Скріншот із Instagram, Ольга Сумська

"Коли бачиш все своїми очима,а саме пекло,в якому опинились мешканці села на початку війни,у лютому,ти не можеш збагнути,як таке може відбуватись у 21 столітті…😭" - поділилася думками Сумська.

А ще вона була у шкільному підвалі, де від окупантів ховалися понад 300 мешканців села, понад 50 із них – діти. Через хвороби та відсутність свіжого повітря загинуло 11 невинних українців.

Популярні новини зараз
Почекайте з покупками: виплати пенсій затримають Українці можуть залишитися без опалення та гарячої води: комунальники попередили про ризики Подорожчання майже на 40%: українців чекає "сюрприз" у платіжках Українцям видають 3600 грн на місяць: виплата тимчасова, варто поспішати
Показати ще

"Зруйновано вщент 70% будинків села,які прямо зараз допомагають відбудовувати ДОБРОБАТІВЦІ! Низький уклін вам,дорогі наші волонтери!Ми пишаємося вами!" - додала Ольга.

Раніше ми писали про те, що Руслана Писанка спілкувалася з Ольгою Сумською незадовго до смерті та домовлялася виступити на одній сцені: "Ніхто не знав про її біль"

Як повідомляв Знай.ua, Ольга Сумська показала запального 59-річного чоловіка Борисюка у розквіті сил: так і не скажеш, що дідусь

Також портал Знай.ua писав, що Ольга Сумська зайнялася улюбленою справою, навіть війна не стала на заваді: "Між сиренами та хвилюванням..."