Головна героїня першого сезону шоу "Холостячка" Ксенія Мішина стала учасницею шоу "Хто зверху" із Сергієм Притулою та Лесею Нікітюк.

Суть шоу полягає в тому, що 4 члени чоловічої команди на чолі з Притулою, і 4 учасниці жіночої команди на чолі з Лесею Нікітюк намагаються виграти якнайбільше конкурсів. Кожна перемога еквівалента сумі грошей. На фінальному конкурсі у команди, яка виграла, сума подвоюється, а в тих, хто програв - повністю згорає.

Хто зверху, фото: прес-служба Нового каналу
Хто зверху, фото: прес-служба Нового каналу

Також одним із конкурсів на "Хто зверху" є "Правда/Брехня", в якому завдання учасника назвати факт про себе, щоб заплутати супротивника з протилежної команди, який повинен відповісти, чи правдивий цей факт.

Так ось Ксенія Мішина зійшлася в "дуелі" з Сергієм Притулою і те, що він сказав, змусило Ксюшу скривитися.

Популярні новини зараз
3G в Україні більше не буде: до чого готують мобільні оператори Замість відключення – щоденна пеня: комунальники попередили боржників Показники лічильника вже не аргумент: українців змушують платити за світло більше, ніж "накрутили" Готуйте документи: "Укрпошта" розпочинає виплати до 3 тисяч гривень
Показати ще

"Я хочу зізнатися, що у своєму житті я не бачив жодної серії серіалу "Гра Престолів"" , - видав капітан чоловічої команди.

Сергій Притула, гуманітарна допомога. Фото з соцмереж
Сергій Притула, гуманітарна допомога. Фото з соцмереж

Головна героїня серіалу "Кріпосна" вирішила, що це брехня і її можна зрозуміти, адже серіал справді надзвичайно популярний. Але Мішина не вгадала і так скривилася, коли Притула підняв табличку з написом "Правда".

Ксенія Мішина и Сергій Притула, кадр з відео
Ксенія Мішина и Сергій Притула, кадр з відео

"Я знаю, що там є блонда, пародію на неї Леся робила, королева драконів. Я знаю, що там є чувак, який воскрес і що там є білі ходоки. Але я це знаю, бо мені це розповідали" , - пояснив Притула і запропонував об'єднуватися тим, хто не дивився серіал.

Сергій Притула видав таке, що Ксенію Мішину з "Кріпосної" покорчило: "У своєму житті я..."

Нагадаємо, нова "Холостячка". Григорій Решетник запропонував Ксенії Мішин зайти в ту ж річку: "Я б повторила це".

Раніше ми повідомляли, що Сергій Притула нарешті видав всю правду про телеведучу Лесю Нікітюк: "Чотири місяці".