Відома російська балерина та акторка Анастасія Волочкова, яка прославилася через гучні скандали та свого всюдисущого шпагату, любить радувати велику армію шанувальників різними постами в соцмережі Instagram, де за нею стежить 1,3 мільйона людей.

Анастасія Волочкова з'явилася в компанії двох епатажних російських зірок - артиста Микити Джигурди та блогерки Насті Івлєєвої. Раніше вона вже показувала провокаційні знімки у напівоголеному вигляді з чоловіком, а зараз, мабуть, вирішила урізноманітнити компанію. Зважаючи на все, вони зібралися в її розкішному палаці щоб зняти спільний контент.

Скріншот із Instagram, Настя Волочкова
Скріншот із Instagram, Настя Волочкова

На опублікованому фото балерина, блогерка та артист позують біля величезного дзеркала, поставленого у дворі будинку у вигляді огорожі. Варто відзначити, Волочкова встановила його зовсім недавно, а допоміг їй у цьому молоденький залицяльник.

"Микита @instadzhigurda Загадав бажання між двома Анастасіями 🤷‍♀️🔥" - написала балерина.

Популярні новини зараз
Хто з українців залишиться без пільг у 2024 році За прострочені комунальні платіжки можуть забрати половину пенсії: як ще покарають боржників Відвикайте від опалення: українців просять зробити це до вимкнення, щоб не постраждати Нова смертельна хвороба набирає обертів - "корона" допомогла їй обійти імунітет
Показати ще

Звісно, ​​без їдких коментарів користувачів соцмережі не обійшлося. Волочкову вже за традицією розкритикували за зовнішній вигляд та зловживання алкоголем. А ще деякі запитали, що Івлєєва забула в такій сумнівній компанії.

Коментарі - instagram.com/volochkova_art/
Коментарі - instagram.com/volochkova_art/

Коментарі - instagram.com/volochkova_art/
Коментарі - instagram.com/volochkova_art/

Раніше ми писали про те, що Джигурда роздягнув Анастасію Волочкову і зупинив руку в небезпечній близькості з її зів'ялою "квіточкою": "Довіряю смаку Микити"

Як повідомляв Знай.ua, Анастасія Волочкова дозволила Джигурді брудно облапати свої груди, закинувши ноги на стіл: "Завжди репетував, що у нього жезл ого-го"

Також портал Знай.ua писав, що Анастасія Волочкова померкла на тлі своєї хатньої робітниці, зовсім зів'яла від пияцтва: "Бухає, як востаннє"