Всі ми по-різному справляємося з накопиченим стресом або втомою. Хтось воліє просто поспати, а комусь потрібно потанцювати або навіть затіяти прибирання.

Про свій метод "заспокоєння" після гастролей розповіла і колишня солістка гурту "НеАнгели" руда красуня Слава Камінська.

Слава Камінська
Слава Камінська

Співачка стала учасницею жіночої команди на чолі з Лесею Нікітюк на шоу "Хто зверху". У конкурсі "Правда/Брехня" її суперником був хореограф Влад Яма. Слава мала назвати йому факт про себе, а Владу треба було відгадати, чи це правда.

"Якось, приїхавши з гастролей після 5 днів, я здуру взяла і накрутила 25 банок огірків" , - сказала Камінська.

Популярні новини зараз
"Нафтогаз" попередив усіх: потрібно встигнути до 25 квітня Подорожчання майже на 40%: українців чекає "сюрприз" у платіжках Астролог побачив у травні "лихо" для України Спіймали на вулиці та примусово відвезли в ТЦК: українцям розповіли, як себе поводити
Показати ще

Суддя шоу "Танці зі зірками" вирішив, що аж 25 банок не може бути правдою і програв.

"Я що, на господиню не схожа, чи що? Крутиш ці огірки, крутиш їх, крутиш..." , - обурилася Камінська, піднімаючи табличку зі словом "Правда".

У чоловічій команді щелепа відпала у всіх, особливо у співака та танцюриста Антона Савлепова, а сам Влад Яма аж зігнувся від несподіванки.

Слава Камінська втерла носа Владу Ямі, такого з огірками не витворював навіть Антон Савлепов: "Я здуру взяла і..."

Нагадаємо, що Слава Камінська показала "сім кіл пекла" на шляху до ідеальної фігури: "Я ж схудну".

Раніше ми повідомляли, що Слава Камінська з "НеАнгелів" звикає до Європи, розважаючись з красенем у ліфті: "Тут без куртки ніяк".

Також стало відомо, що Слава Камінська перетворилася на справжнього "джигіта" і посміялася сама з себе: "Брова на підборідді".