Дружина актора студії "Квартал 95" Степана Казаніна Наталія народилася і довгі роки жила в росії, але зараз активно підтримує Україну та засуджує путіна, який розв'язав цю страшну війну. У Instagram жінка часто ділиться своїми переживаннями та думками.

Цього разу Наталія Казаніна поміркувала про те, якби їй зараз жилося в росії. Вона зізналася, що на чужій батьківщині вона завжди почувалася незатишно, а зараз їй і зовсім страшно було б там опинитися.

Скріншот із Instagram, Наталія Казаніна
Скріншот із Instagram, Наталія Казаніна

"Постійно думаю про те, що б я відчувала, якби опинилася на тій стороні. Зазирала б людям у вічі, намагаючись зрозуміти, що в них усередині? Страх, сором, ненависть, співчуття? вони говорять із сусідами на лавці, з родиною на кухні, зі своєю совістю наодинці?" - додала Наталія.

Дружина артиста зазначила, що половину життя прожила в росії, але так і не змогла зрозуміти її народу. Жінку дивує те, що вони росли практично однаково, наповнювалися тими ж знаннями і так далі. Але все одно вона відчуває глибоку прірву між українцями та росіянами.

Популярні новини зараз
Війна не закінчиться ні в 2024, ні навіть у 2025: переможниця "Битви екстрасенсів" розповіла про вихід на кордони 1991 року Валютний ринок чекають важливі зміни: як можна буде здати чи купити долари Показники лічильника стануть недійсними: споживачів застерегли від неприємностей з платіжками Як в інших країнах звикли підтирати попу і чому на нас дивляться, як на дурнів: вся справа в культурі
Показати ще

Наталія навіть провела так звану паралель. У той час, поки українки моляться за своїх героїв на війні, росіянки "продають" власних чоловіків, відправляючи їх на вірну смерть та закриваючи кредити за "бойові" гроші.

"Тепер між нами безодня... Тільки ми залишилися на твердій землі. Вільної та самовідданої! А у них під ногами пекельні хиткі піски, які втягнуті за собою все... Цю мерзенну злість, цю мовчазну зраду і навіть цю уявну імперську велич…" - підсумувала жінка.

Нагадаємо, дружина Степана Казаніна з "Квартал 95" жорстко "розправилася" з росіянами: "Нечисть продовжує грати нашим життям".

Раніше ми писали про те, що дружина Казаніна з "Квартал 95" розповіла про почуття, що її переповнюють: "Сміюся крізь сльози"

Як повідомляв Знай.ua, дружина Казаніна з "Кварталу 95" знайшла привід одягнути сукню: "З винятковою вірою у світле майбутнє"