Українська співачка Яна Соломко народилася на Полтавщині, засвітилася у 1 сезоні шоу "Холостяк", де стала народною улюбленицею.

Так вона і прокинулась знаменитою. Життя закрутилося і ось воно вже солістка у групі Real O під продюсуванням Наталії Могилевської.

Потім Соломко взяла сценічний псевдонім SOYANA та перебралася будувати кар'єру в росії. Дівчина зізнавалася, що в Україні вона не досягла того рівня визнання. Наразі земляки стверджують, що в Україні просто була конкуренція, з якою вона не зіткнулася на росії.

З початку повномасштабного вторгнення Яна не підтримувала Україну. Більше того, зараз вона виступає перед росіянами. Але дівчина не удостоїлася якихось своїх концертів та танцює безкоштовно у ТРЦ Москви.

Яна Соломко, фото: yana.solo
Яна Соломко, фото: yana.solo

Популярні новини зараз
Daewoo Lanos "Next-Gen": нова версія народного автомобіля закохує в себе з першого погляду Тариф 7,96 грн/куб діятиме не для всіх: кому доведеться платити більше Українських пенсіонерів звільнили від земельного податку, дали знижку на ЖКП: хто у списку Є чим пишатися: який вигляд має перший український позашляховик, який плутають з іномаркою
Показати ще

Нещодавно вона поділилася черговим фото у своєму блозі у Instagram. Дівчина показала яскравий образ із того самого концерту в ТРЦ. SOYANA була одягнена в чорний латексний костюм, а макіяж їй зробила її московська подругаЕмілією, яка зовсім недавно знімала Соломко на порозі церкви.

"Усім кохання" , - коротко підписала кадр Яна і завбачливо закрила коментарі під публікацією, адже раніше українці неабияк мокали її в її ж негідну поведінку.

Публікація Яни Соломко
Публікація Яни Соломко

А в сторіз у неї можна побачити ті самі відео з концерту. Небагато людей прийшло оцінити талант Яни у ТРЦ. Мабуть, і в Москві співачка визнання не досягла.

Сторіз Яни Соломко
Сторіз Яни Соломко

Потім Соломко роздавала інтерв'ю. Очевидно, у цей момент вона навіть не думала, що в її рідній Україні гинуть діти. А вона сама мати доньки.

Сторіз Яни Соломко
Сторіз Яни Соломко

Нагадаємо, що колишня Чмерковського з "Холостяка" Яна Соломко зрадила Україну в рф і побігла до церкви.

Раніше ми повідомляли, що фіналістка шоу "Холостяк" Яна Соломко пробила дно і вирішила безкоштовно розважити росіян.