Багато хто з нас має родичів, знайомих чи друзів у росії. Також великий відсоток українців перестав спілкуватися з ними після початку повномасштабної війни, яку розпочали росіяни на чолі з путіним на території нашої держави.

Є такі сумні родичі і в актриси із серіалу "Кріпосна" Наталки Денисенко, про що вона розповіла в рамках проєкту "Як ти?" з Григорієм Решетником.

Наталка Денисенко, фото Знай.uа
Наталка Денисенко, фото Знай.uа

"У мене там є тітка, рідна сестра мого батька. Вони двійнята. Вона там щось один раз написала, типу "Тримайтеся-тримайтеся", а потім я відправляла їй відео і вона нічого не писала... У моєї двоюрідної сестри є син - Максим - і він якраз такого призовного віку" , - каже Денисенко.

Тобто гіпотетично, як зауважив Решетник, племінник Наталії Денисенко може прийти її вбивати, адже він громадянин росії. У самого Григорія теж є хрещена, яка свого часу переїхала в рф, та її чоловік із синами - військовослужбовці.

Популярні новини зараз
Українці можуть залишитися без опалення та гарячої води: комунальники попередили про ризики Одні поїдуть, інші не доживуть: як зміниться Україна у найближчі 15 років Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей Два тарифи на воду: нові ціни встановили для мешканців багатоповерхівок та приватного сектору
Показати ще

"Ось ця ненависть, яка є в нас ... З цим мені найважче ... Щоб не ненавидіти, а відпускати. Давати більше любові своїм..." , - ділиться акторка.

Племінник Наталки Денисенко з "Кріпосної" може спробувати її вбити: "Я відправляла відео"

Нагадаємо, що Наталка Денисенко з "Кріпосної" розповіла про брудні гроші, чоловік Федінчик знає.

Раніше ми повідомляли, що Наталка Денисенко з "Кріпосної" вибовкала таємницю про стосунки Мішиної та Еллерта.

Також стало відомо, що Наталка Денисенко опублікувала перші кадри "Кріпосної 4" та повернулася до України.