Українська співачка Настя Каменських, яка перебуває за кордоном, поділилася новою роботою англійською мовою, наголосивши про події в Україні.

Настя Каменських перед початком війни виїхала з України. Вона разом з Потапом подорожували країнами союзницями та привертати увагу всього світу до України, співаючи концерти та допомагаючи біженцям. Цього разу у відео на Instаgram Настя заспівала про те, як сумує за своїм домом.

Настя Каменських. Фото: скриншот Instagram
Настя Каменських. Фото: скриншот Instagram

Нещодавно артистка стала учасницею всесвітнього руху World Unite For Ukraine, який спрямовую свої зусилля на підтримку України, і тепер заспівала про це.

Цікаво, що частина шанувальників обурюються через те, що Настя виїхала з країни. Але ж багато хто з українців залишили свої домівки, щоб зберегти своє життя.

Популярні новини зараз
Абоненти збунтувалися проти "Київстар": не хочуть доплачувати за гігабайти, якими не користуються "Нафтогаз" дав 9 днів: що потрібно зробити навіть якщо газ не споживаєте Готуйте гаманці: українцям за лічені дні підвищать тарифи на комуналку, що подорожчає Відвикайте від опалення: українців просять зробити це до вимкнення, щоб не постраждати
Показати ще

Настя Каменських. Фото: скриншот Instagram
Настя Каменських. Фото: скриншот Instagram

У коментарях люди висловили свої думки з приводу творчості Каменських:

"Дуже гарно!". "Божевільно красиво Як гарно і так красиво.... Коли ти невідомо де.....У безпеці.... Лицемірство...", "Так зворушливо. Вміє Настя пройнятий своїм відвертим виконанням", "Настя ти молодець, ми переможемо Росію!", - написали у коментарях.

Скриншот коментарів
Скриншот коментарів

Нагадаємо, ми писали, що Настя Каменських знайшла спосіб, як подарувати українцям тепло, не торкаючись їх.

Як повідомляв "Знай.ua" Настя Каменських без Потапа зізналася у подвійній насолоді, це автоматично робить його улюбленим.

Також "Знай.ua" інформував, що Настя Каменських нагадала, яка важка робота чекає на всіх українців після війни