Відомий український гуморист зі "Студії Квартал-95" та актор популярного серіалу "Одного разу під Полтавою" Юрій Ткач показав, як українець готується ставати європейцем.

На своїй сторінці в Instаgram Юрій розповів, як поводиться після новини, що Україна стала кандидатом у члени Євросоюзу. Юрій розповідає, що відтоді став ретельно готуватися до європейського товариства. ТОму почав з найпростішого - сортувати сміття.

Юрій Ткач. Фото: скриншот Instagram
Юрій Ткач. Фото: скриншот Instagram

"Сортував цілий тиждень, а машина приїхала і згорнула в один бак, якось не по-європейськи", - резюмував Ткач.

Після того вирішив, що в ресторані платитиме за себе, а дружина - за себе. Після чого дружина виставила його спати на окреме ліжко.

Популярні новини зараз
Готуйте гаманці: скільки доведеться платити за електрику та газ з 1 травня Потрібно встигнути: українцям, з квитанціями за світло на руках, назвали важливу умову Холод та дощі терпіти недовго: прогноз погоди на тиждень З 28 квітня та до 5 травня: "Нафтогаз" закликав споживачів оглянути газові лічильники
Показати ще

Юрій Ткач. Фото: скриншот Instagram
Юрій Ткач. Фото: скриншот Instagram

Після того за італійською традицією розбив автівку сусіду, за що мусив віддавати свою машину та ще й отримав у ніс від злого сусіда. Після чого Юрій вирішив як швейцарець їздити на велику, але на наступний день не зміг поворухнутися через крепатуру: "Що ж, зміни відбуваються через біль, але ми не маємо іншого вибору" - зазначив Ткач.

Юрій Ткач. Фото: скриншот Instagram
Юрій Ткач. Фото: скриншот Instagram

У коментарях написали, що гумореска дуже сподобалась, але підкреслили, що дружина у Юрія "не така".

"Так , а шо це за дружина?", "Дуже круто! Підняли настрій", "Чому дружина чужа?", "Ммм, і тут дружина Юри ткача така-"Не зрозуміла, з ким він там у кафе пішов?", - написали у коментарях.

Скриншот коментарів
Скриншот коментарів

Нагадаємо, ми писали, що Юрій Ткач з палаючими від почуттів очима притиснувся до найріднішої людини - на дружину явно не схоже

Як повідомляв "Знай.ua" Юрій Ткач з "Кварталу 95" розповів, яким був "героєм", поки всі сусіди виїхали з міста.

Також "Знай.ua" інформував, що донька Юрія Ткача з "Квартал 95" вже у три роки знала, що таке війна: через слова крихітки серце обливається кров'ю.