Популярна українська реперка Alyona Alyona (справжнє ім'я – Олена Савраненко) активно веде свою сторінку в соцмережі Instagram, де за нею стежить понад 370 тисяч людей. На акаунті артистки можна зустріти багато різного контенту, а також дізнатися новини з її особистого та творчого життя.

Українці, які живуть у Нідерландах через війну, влаштували для Аlyona Alyona та Jerry Heil дивовижний та дуже приємний сюрприз. Артистки з радістю показали талановитих земляків своїм численним шанувальникам.

Як повідомила співачка, ці люди займалися волонтерством та іншими справами до повномасштабного вторгнення росії, і зараз їхні навички стали в нагоді в нових реаліях життя. Крім виховання дітей, вони також співали у хорі.

Скріншот із Instagram, Alyona Alyona
Скріншот із Instagram, Alyona Alyona

На опублікованому відео компанія дітей різного віку та декілька дорослих виконують куплет нової пісні "Купала" Alyona Alyona та Jerry Heil, і виходить у них це напрочуд гармонійно. Співачку вразило те, що земляки вирішили таким чином порадувати їх.

Популярні новини зараз
Українців закликали не відкладати на завтра: можна подати заяву на пенсію за лічені хвилини Платіть по 700 грн за світло або живіть без нього: українців ставлять перед фактом Комунальні платежі скасовуються: названо категорію осіб, якій можна не платити Гречку, соняшникову олію та борошно будемо купувати за новими цінами: скільки доведеться викласти
Показати ще

"Це було супер приємно, бо часу для підготовки у них було небагато, але заспівали вони прекрасно", - додала артистка.

Раніше ми писали про те, що Alyona Alyona за кордоном сумує за рідним туалетом у великій родині: "Жиза"

Як повідомляв Знай.ua, Jerry Heil та Alyona Alyona зібрали аптечки для бійців з ЗСУ, приховавши невеликі подарунки від себе: "Заряджена любов'ю"

Також портал Знай.ua писав, що Alyona Alyona розсердила маму, повністю відмовившись від смачної їжі: "Я їла дерьмо"