У такий лихоліття для України, як війна, кожен сам ставить для себе рамки допустимих дій. Хтось продовжує жити, як і жив до 24 лютого, а хтось не може дозволити собі купити і філіжанку кави, адже комусь вона тільки сниться і краще відправити гроші на допомогу ЗСУ.

Але часто буває і так, що люди проєктують ці заборони і на інших людей, починаючи цькування за те, що хтось повечеряв у ресторані чи сходив до салону краси.

Своєю думкою щодо цього поділилася і ведуча Нового каналу Леся Нікітюк.

"Я жива людина, у мене такі ж емоції, як у інших. Я так само переживаю, чи правильно зараз піти в кафешку чи ресторан, чи правильно підфарбувати вії... Читала, що на одного військового потрібно 15 працюючих. Робота буває різною - можна відкрити кафе, працювати в закладах краси, на підприємствах, - зазначила Леся в інтерв'ю Маші Єфросініній. - Я не фінансовий експерт, але якщо говорити по-людськи, то державі потрібні гроші, які вона розсортує на всі сфери. Потрібно, щоб економіка функціонувала. Тим більше під час війни."

Маша Єфросиніна, фото: Знай.ua
Маша Єфросиніна, фото: Знай.ua

Популярні новини зараз
Борги анулюють: українцям дали новий шанс у важкі часи Залишився тиждень: українці ризикують пропустити важливу процедуру Пенсіонерам дадуть знижку на продукти 20%: що потрібно взяти в магазин Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати
Показати ще

Також Нікітюк закликала регулярно підтримувати ЗСУ, адже маленьких внесків не буває!

"Потрібно жити, але не забувати, що війна триває, намагатися донатити — нехай це буде 10, 100 гривень. Але щодня. Якщо хтось має почуття провини, то стане трохи легше, — додала ведуча Нового каналу. – І це буде по совісті. Зробили манікюр - розрахувалися, попили каву - розрахувалися, а потім скинули 50 гривень на ЗСУ і пішли працювати далі.

Леся Нікітюк. Фото: скріншот youtube
Леся Нікітюк. Фото: скріншот youtube

Відома телеведуча зізналася Маші Єфросініній, що робить це, незважаючи на війну: "Якщо є почуття провини..."

Нагадаємо, що Маша Єфросиніна пережила нестерпний біль із жінками, яких мало не знищила війна.

Раніше ми повідомляли, що Сергій Притула нарешті видав всю правду про телеведучу Лесю Нікітюк: "Чотири місяці".