Фіналістка найромантичнішого реаліті-шоу "Холостяк" Юлія Бельченко з прізвиськом "Зайка" зараз активно розвиває свій блог у соцмережі Instagram, багато подорожує та радує шанувальників контентом про своє життя. За дівчиною слідкує понад 330 тисяч людей.

Юлія Бельченко наважилася відкрити душу шанувальникам і нарешті розкрити подробиці свого особистого життя. Як відомо, після "Холостяка" біля неї не було помічено претендентів на серйозні стосунки, тим більше після невдалої історії з головним героєм шоу Михайлом Заливако.

Юлія "Зайка" і Михайло Заливако / скріншот з відео
Юлія "Зайка" і Михайло Заливако / скріншот з відео

Нещодавно Заливако сам повідомив про розрив з Анною Богдан, яку обрав у фіналі. Це стало справжнім шоком для численних глядачів, дехто навіть запідозрив, що їхнє кохання було постановою. Тепер шанувальники сподіваються, що Зайка може знову спіймати удачу із Михайлом.

Але, як повідомила Бельченко, вона вже знайшла свою пару, але особи чоловіка не розкрила. Питання про Заливако та про їхнє можливе майбутнє вона вирішила проігнорувати.

Популярні новини зараз
Гарчать та кусають оточуючих: серед підлітків шириться дивна субкультура Попрощаєтесь зі своїм житлом? Що станеться з ухилянтами у новому законі про мобілізацію Чому в СРСР будували 5- та 9-поверхівки - ви навіть не здогадуєтеся, у чому "секрет" Як відмовитися від отримання повістки, щоб вам за це нічого не було
Показати ще

Скріншот із Insta Stories, Юля Бельченко
Скріншот із Insta Stories, Юля Бельченко

А після дівчина показала своє перше кохання, яке вона зустріла у 19 років, в університеті. На фото закохана пара зворушливо цілується на березі моря.

Скріншот із Insta Stories, Юля Бельченко
Скріншот із Insta Stories, Юля Бельченко

Раніше ми писали про те, що Юля "Зайка" із шоу "Холостяк" зволожилася, згадуючи українок із ЗСУ: "На обличчі бруду"

Як повідомляв Знай.ua, учасниця "Холостяка" Аліна Ляшук згадала про своє минуле у "Х-факторі" та влаштувала маленький концерт: "Неймовірний голос"

Також портал Знай.ua писав, що Анна Богдан, яка кинула "Холостяка" Заливака, роздяглася до нічної ночі, показуючи "стиль собачки": "Тепер шалена"