Зірка "Жіночого кварталу" Ірина Сопонару часто радує шанувальників будь-якими фотографіями та відео на своїй сторінці у соціальній мережі Instagram, де за її життям стежать понад 380 тисяч людей.

Зараз у Instagram Stories вона продовжила серію фото-відео під назвою "дівчини, не дякуйте", де демонструє гарних чоловіків, від яких у них переводить подих.

Ірина Сопонар. Фото: скрін youtube
Ірина Сопонар. Фото: скрін youtube

"Просто для підйому настрою, трохи Бекхема. Не дякуйте дівчатам", - пише Ірина Сопонару в публікації.

Вікторія зафіксувала його на відео, де він під музику спочатку трохи підстрибує, а потім демонструє свої таланти - танець хробака, а потім і деякі елементи брейк-дансу.

Популярні новини зараз
Українці можуть залишитися без опалення та гарячої води: комунальники попередили про ризики Подорожчання майже на 40%: українців чекає "сюрприз" у платіжках Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей Українцям видають 3600 грн на місяць: виплата тимчасова, варто поспішати
Показати ще

Ірина Сопонару, скріншот: Instagram Stories
Ірина Сопонару, скріншот: Instagram Stories

Ролику вже кілька днів. І за цей час його переглянули понад 4 мільйони разів.

До цього у профілі Ірина показувала своє селфі, щоб нагадати шанувальникам – як вона виглядає. Спойлер – шикарно. З білими кінчиками волосся, загадково і з глибоким декольте, будучи в білому платті.

Нагадаємо, Ірина Сопонару з "Жіночого кварталу" змусила чоловіків потрясти попами : "Дівчата, не дякуйте"

Як повідомляв "Знай.uа", зірка "Жіночого кварталу" Ірина Сопонару вирішила нагадати про себе, блиснувши зоною декольте і гарненьким личком : "Ось вам"

Знай.ua писав, зірка "Жіночого кварталу" Ірина Сопонару готується до сліз після перемоги : "Стільки планів..."