Акторка Ліза Арзамасова найбільше запам'яталася українцям після ролі ботанічки Галини Сергіївни у серіалі "Татусеві доньки".

Глядачі могли спостерігати, як дівчинка з гидкого каченя перетворюється на прекрасного лебедя і розчулюватися цього. Але в рельному житті розчулюватися особливо нема чому. З початку повномасштабного військового вторгнення 27-річна Арзамасова, яка нещодавно народила від 48-річного фігуриста Іллі Авербуха, твердить про "мир у всьому світі". Дівчина відкрито не підтримує путіна, але й не говорить про злочини російської армії на території суверенної України і вона це ще раз підтвердила у своєму черговому пості в соціальній мережі.

Ліза Арзамасова, instagram.com/liza_arzamasova
Ліза Арзамасова, instagram.com/liza_arzamasova

Акторка каже, що у її передплатників розгорнулася не абияка дискусія в коментарях.

"На рівному місці. Через нестриманість. Або з бажання поспілкуватися, звернути на себе увагу. Не суть. Я ось що думаю. У сучасному світі стільки "нерівних місць", що дуже важливо хоч десь зберігати острівці спокою та штилю. І нехай нам буде нудно, нехай хтось скаже "душно". Я назву це - "мирно". І всім серцем - ЗА таку "нудьгу"." , - продовжила свої навколовоєнні ходіння Єлизавета.

Популярні новини зараз
"Нафтогаз" дав 9 днів: що потрібно зробити навіть якщо газ не споживаєте Боргів не обібратися, якщо забудете про це: українцям нагадали про важливу процедуру Відвикайте від опалення: українців просять зробити це до вимкнення, щоб не постраждати Переказ з картки на картку будуть жорстко контролювати: як можуть заблокувати картку
Показати ще

У коментарях її підтримала "Кармеліта" Юлія Зіміна, а решта фоловерів почали сипати "миру-мир":

"Та зараз вистачає народу, який шукає уваги і любить показуху", "Завжди підтримую такі слова, Лізонька!", "Повністю підтримую ваші думки. Стільки навколо всього, що зовсім нема чого сваритися через дрібниці", "Давайте на вашій сторінці будемо жити під таким гаслом!Нехай це буде для нас острівцем Щастя! Миру! Добра"..."

Нагадаємо, що зірка "Татусевих доньок" Ліза Арзамасова назвала головну відмінність сучасного покоління від інших.

Раніше ми повідомляли, що зірка "Татусевих доньок" Ліза Арзамасова зізналася про печалі біля дорослого чоловіка.