У мережі нещодавно з'явилася інформація про те, що один із найкращих українських гравців у футбол, 25-річний Олександр Зінченко, переходить у новий англійський футбольний клуб.

Олександр Зінченко вже давно грав в англійському клубі «Манчестер Сіті», де молодий футболіст показав неймовірно високий рівень гри.

Відомо, що за п'ять років гри за команду "Манчестер Сіті" Олександр чотири рази став чемпіоном Англії, що робить його найтитулованішим українцем в історії АПЛ.

У YouTube з'явився відеоролик, де можна побачити тренування Олександра вже у новому клубі після трансферу. Український гравець наразі входить до складу «Арсеналу».

Популярні новини зараз
Астролог назвав точну дату закінчення війни – надії на 2024 рік були марними Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну Доїхати на роботу і назад – вже не по кишені: проїзд у маршрутках дорожчає Оля Полякова дізналася, що вагітна після розлучення: як насправді з'явився Буряковський
Показати ще

Українці, які побачили цей відеофайл, одразу ж вирушили до розділу з коментарями.

«Коли дивишся на передсезонку Реалу и цю, то здається, что Реал завжди буде вигравати ЛЧ. У реала в 10 разів інтенсивніше», «Саня в порядку можливо це йому і треба було...», «Наш Зіна це тамада їм буде весело із ним, молодець нехай йому щастить у новій команді. Ми за нього будемо вболівати», «Я не експерт, але рівень в Зінченка крутий. Він в Арсеналі задніх пасти не буде», «З його завзяттям і доброзичливістю цілком може стати капітаном Арсеналу за пару років. Таланту та працьовитості йому не бракує», «Зіна попутного вітра. Чекаемо від тебе втішних результатів. Хай щастить», - пишут отзывы под видеороликом в участием профессионального украинского футболиста.

Скріншот коментарів
Скріншот коментарів

Нагадаємо, що Кріштіану Роналду йде на крайнощі заради того, щоб залишити Манчестер Юнайтед.