Відомий український телеведучий та зірка "Сніданок з 1+1" Руслан Сенічкін показав, як десант ЗСУ провів ризиковану операцію під час боїв за Маріуполь. Відео він опублікував на своїй сторінці в соціальній мережі instagram.

За час повномасштабної війни бійці ЗСУ показали себе як одна з найкращих армій у світі. Захисники зробили багато, щоб зламати плани ворога, а ще багато про що українці мають дізнатися, адже не всі подвиги зараз висвітлюють ЗМІ.

ЗСУ, фото: Facebook
ЗСУ, фото: Facebook

Так, Руслан Сенічкін показав, як десант ЗСУ ще під час боїв за Маріуполь провів небезпечну спецоперацію. Безстрашні воїни під обстрілами діставалися "Азовсталь", щоб доставити захисникам припаси та забрати поранених. При цьому кожен знав, що шанси не повернутися надто високі.

"Унікальні кадри, як у березні 2022 року, десант ЗСУ під обстрілами евакуювали поранених бійців з Азовсталі. На той час Маріуполь вже був повністю заблокований, а росіяни вели постійні масовані обстріли. Бійці наважилися летіти в Азовсталь, щоб доставити їжу, медикаменти та боєприпаси. Героїзм українців – доказ усьому світу. Самопожертву заради своїх", - підписав ролик телеведучий.

Популярні новини зараз
Борги анулюють: українцям дали новий шанс у важкі часи Реформи і прозорість: експерт розповів, чого вимагають США від України за свою допомогу Залишився тиждень: українці ризикують пропустити важливу процедуру Звертайте увагу на серійний номер: які гривневі банкноти можна продати за нечувані суми
Показати ще

Раніше інформаційний портал Знай повідомляв, зірка "Жіночого кварталу" Таня Песік дістала туалетний папір, що нагадує росію: "Навіть він..."

Також наш портал інформував, що Наталя Могилевська зізналася, що з нею трапляється, коли думає про Росію: "Справді, не вистачає".

Крім того, ми писали Alyona Alyona показала, який неймовірний подарунок їй зробили земляки в Нідерландах: "Це було супер приємно".