Українська співачка Яна Шемаєва, яка виступає під псевдонімом Jerry Heil, показала, як відкрила для себе щось нове в Нідерландах. Ролик зірка опублікувала на своїй сторінці в соціальній мережі instagram.

Jerry Heil намагається бути постійно на зв'язку із шанувальниками, зокрема використовуючи соцмережі. Знаменитість регулярно радує новими фотографіями та відео, показуючи, що відбувається у її житті.

Alyona Alyona та Jerry Heil. Фото: скрін youtube
Alyona Alyona та Jerry Heil. Фото: скрін youtube

Так, цього разу співачка розповіла про свої пригоди у Нідерландах. Вона разом із репершою Alyona Alyona побувала у Роттердамі, де виступила для українських біженців.

У рамках виступу Jerry Heil зустрілася з незвичайним хлопцем-волонтером, який підкорив її горловим співом. Зірка не змогла втриматися і вирішила відкрити для себе щось нове, співаючи у дуеті з талановитим хлопцем.

Популярні новини зараз
Життя стане солодшим без цукру: в Україні супермаркети оновили ціни на сіль, майонез та кетчуп Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей Два тарифи на воду: нові ціни встановили для мешканців багатоповерхівок та приватного сектору Як в інших країнах звикли підтирати попу і чому на нас дивляться, як на дурнів: вся справа в культурі
Показати ще

Шанувальникам знайома пісня у новому звучанні дуже сподобалася.

"Огооо, ось у мене мурашки пішли по шкірі", "А який фольк", "Горловий спів – це міць! Я такі ж звуки видаю, як виходить новий пост від Яни", "Ух, горловий спів", - написали в коментарях .

Коментарі. Фото: скріншот instagram
Коментарі. Фото: скріншот instagram

Коментарі. Фото: скріншот instagram
Коментарі. Фото: скріншот instagram

Раніше інформаційний портал Знай повідомляв, що Alyona Alyona показала, який неймовірний подарунок їй зробили земляки в Нідерландах: "Це було супер приємно".

Також наш портал інформував, Jerry Heil заспівала з мамою дуетом на відстані і тепер "претендує" на премію Греммі: "Геній монтажу".

Крім того, ми писали, Наталія Могилевська зізналася, що з нею трапляється, коли думає про Росію: "Справді, не вистачає".