Українці з моменту початку повномасштабного ворження поставили на паузу безліч своїх хобі та захоплень.

З таким зіткнулася і наречена Павла Розенко, ведуча "Аферисти в сітях" Олена-Крістіна Лебідь. Дівчині довелося відмовитися від дуже екстремального захоплення. Але саме такий спосіб проведення часу допомагає багатьом позбутися негативу і поганих думок.

Олена-Крістіна Лебідь, фото: Знай.ua
Олена-Крістіна Лебідь, фото: Знай.ua

У Олени-Крістини Лебідь палкий темперамент - вона обожнює драйв, енергію та екстремальний відпочинок. У День парашутиста, який українські скайдайвери відзначають 26 липня, ведуча проекту "Аферисти в сітях" на Новому каналі розповіла про своє улюблене захоплення.

"У мене 52 стрибка з парашутом. Перший з них - був повний капець! Після цього стрибка мені сказали: "Ну, мабуть, ця дівчина більше не займатиметься." У мене не розкрився запасний парашут. Замість летіти вниз ногами, я летіла вниз головою. Врятувало те, що мені заздалегідь дали ножа, яким я розрізала стропи запасного парашута, і вже потім вирівнялася в нормальне становище , - зізналася Олена Крістіна під час зіркового уроку фізкультури від організації Junior.- Поки летіла, майже передумала займатися парашутним спортом, проте нормально приземлилася - щось там трохи хруснуло-тріснуло, але нічого... Після того я була готова стрибати знову."

Популярні новини зараз
Громадський транспорт подорожчає для всіх, окрім пенсіонерів: скільки доведеться платити з 1 травня Такої катастрофи українці не бачили 230 років: що відбувається з народжуваністю на фоні війни Залишився тиждень: українці ризикують пропустити важливу процедуру Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

Олена-Крістіна Лебідь. Фото: скриншот Youtube
Олена-Крістіна Лебідь. Фото: скриншот Youtube

Олена-Крістіна Лебідь настільки любить парашут, що одного разу навіть... ночувала в ньому!

"Під час моїх занять парашутизмом я ночувала на льотній базі. Видалася дуже прохолодна літня ніч (а я жахлива мерзлячка!) Довелося розкласти парашут і завернутися в нього, як товста гусениця!" – додала ведуча Нового каналу.

Нагадаємо, що Олена-Крістіна Лебідь знайшла нову подружку для Павла Розенка, Ельза – дама на стилі.

Раніше ми повідомляли, що Олена-Крістіна Лебідь, очікуючи особливого дня, Павло Розенко теж десь недалеко.