Український співак Віталій Козловський влаштував ніжності зі Світланою Тарабаровою та адресував їй багато теплих та ніжних слів. Відео артист опублікував у сторіс на своїй сторінці в соціальній мережі instagram.

Віталій Козловський намагається підтримувати контакт із шанувальниками та регулярно радує і новими фото чи відео з особистого життя або виступів. Так, цього разу артист присвятив свою публікацію співачці Світлані Тарабаровій.

Віталій Козловський. Фото: скрін youtube
Віталій Козловський. Фото: скрін youtube

На відеозірки демонструють досить теплі стосунки. Козловський ніжно притулився до Тарабарової і ніжиться на плечі з дуже задоволеним обличчям. Таке зворушливе відео артист вибрав не дарма, адже цими пам'ятними кадрами він вирішив привітати зірку з днем ​​народження.

Віталій Козловський та Світлана Тарабарова. Фото: скрін instagram stories
Віталій Козловський та Світлана Тарабарова. Фото: скрін instagram stories

Популярні новини зараз
Пенсіонерам видадуть сертифікати на 400 гривень Абоненти збунтувалися проти "Київстар": не хочуть доплачувати за гігабайти, якими не користуються За безкоштовні поїздки в автобусах тепер доведеться платити Зміна ціни на електроенергію: у НКРЕКП зробили заяву для споживачів
Показати ще

"Світуля! Ти реальна представниця світлої сторони людства та музики. Як добре, що є у нас. Будь здоровою, натхненною, сильною. Перемоги нам! З днем ​​народження", - привітав співачку Віталій Козловський.

Раніше інформаційний портал Знай повідомляв, колишня Козловського Раміна заїкнулася про агентів з Росії і українці відразу зрозуміли натяк: "Це можуть бути навіть відомі люди".

Також наш портал інформував, Ганна Трінчер із ознаками вагітності соромиться купити тест, а вимагати у Волошина нову сумку – ні: "Я за що мушу терпіти?"

Крім того, наш портал інформував, лідер "Антитіл" Тарас Тополя, який служить у ЗСУ, показав моторошні кадри з гарячої точки: "Трофеї, знищені танки та вбиті окупанти".