Популярна українська співачка, радіоведуча та кума артиста Дзідзьо Оля Цибульська частенько розміщує для своєї аудиторії свіжі публікації та ділиться новинами з особистого життя в соцмережі Instagram, де за нею стежить понад 780 тисяч людей.

Оля Цибульська знову поділилася потаємними думками з численними шанувальниками. На цей раз вона зізналася, їй довелося докласти багато зусиль, щоб змусити себе нафарбуватися. Їй вдалося зробити це з десятого разу. Артистка таким чином хоче повернутись у тонус.

Скріншот з Insta Stories, Оля Цибульська
Скріншот з Insta Stories, Оля Цибульська

Зірка повідомила, що подібні ритуали здатні нагадати, що попри все, життя продовжується. А ще вона зізналася, що взагалі не любить фарбуватися та укладати волосся. Мабуть, за неї це найчастіше роблять візажисти та перукарі, адже на сцені та на світських заходах вона завжди виглядає розкішно.

"Кому не просто було вранці, як і мені... Беріть у руки того і буде... ну щось буде", - сказала співачка, тримаючи в руках пензель для макіяжу.

Популярні новини зараз
Нова війна, тепер космічна: астрономи розповіли, як НЛО прилетять боротися за воду Українців поставили у жорсткі рамки: почнуть обмежувати Головне за 24 квітня: бунт українців у Польщі, трагедія Каті Репяхової, важливий день та різке підвищення цін Залишать голими та босими: комунальники пообіцяли "не райдужну перспективу" всім боржникам
Показати ще

Після цього Цибульська показала результат і повідомила, що в такому вигляді піде в магазин, купити картоплі.

Скріншот з Insta Stories, Оля Цибульська
Скріншот з Insta Stories, Оля Цибульська

Раніше ми писали про те, що Оля Цибульська зі сльозами на очах попрощалася з близьким другом, життя якого забрали окупанти: "Моє серце на шматки"

Як повідомляв Знай.ua, Оля Цибульська дістала чоловіка зі своєю роботою і він її замовив: "Підіслав свого знайомого"

Також портал Знай.ua писав, що Оля Цибульська розповіла, як війна ледь не забрала життя близьких їй людей: "Бракує ні криків, ні ненависті"