Відомий російський гуморист, шоумен і телеведучий Максим Галкін гарно відповів чиновнику, який розкритикував його позицію щодо війни проти України. "Опустив" любителя путінського режиму артист у сторіс на сторінці в соцмережі instagram.

Максим Галкін ще в перші дні повномасштабного вторгнення росії в Україну висловився проти війни та залишив разом з Аллою Пугачовою та дітьми батьківщину. З того часу артистові день у день перемивають кістки в Росії, запустивши серйозну інформаційну кампанію проти нього.

Максим Галкін. Фото: скрін youtube
Максим Галкін. Фото: скрін youtube

Так, один із російських чиновників заявив, що Галкін талановита людина, але в дитинстві його мало пороли, тому він і виступає проти геноциду українців. Гуморист швидко відреагував на викид у його бік і поставив надмірно "розумного" чиновника на місце, показавши росіянам, хто насправді стоїть при владі.

Публікація Максима Галкіна. Фото: скрін instagram stories
Публікація Максима Галкіна. Фото: скрін instagram stories

Популярні новини зараз
Одні поїдуть, інші не доживуть: як зміниться Україна у найближчі 15 років Розписуватися буде не потрібно: коли повістка вважатиметься врученою Це має робити кожен, хто має смартфон: чохол і скло на екран не захистять Показники лічильника стануть недійсними: споживачів застерегли від неприємностей з платіжками
Показати ще

Він зазначив, що саме ця людина, яка не засуджує, а навіть рекомендує насильство, досить тривалий термін була уповноваженою з прав дитини.

"Просто нагадаю, що Павло Астахов протягом 7 років був уповноваженим за президента Росії з прав дитини", - написав Максим Галкін.

Публікація Максима Галкіна. Фото: скрін instagram stories
Публікація Максима Галкіна. Фото: скрін instagram stories

Раніше інформаційний портал Знай повідомляв, чоловік Пугачової Максим Галкін показав, яка юна красуня регулярно робить йому масаж: "Традиції не змінюються".

Також наш портал інформував, що Максим Галкін показав без фільтрів природну красу Алли Пугачової: "Їдемо в гості до Лайми".

Крім того, ми писали, Анастасія Волочкова бридко підлещується перед путіністом Басковим, ще й цілує: "Парад виродків".