Колишня Олексія Завгороднього дизайнер Аня Андрійчук закликає всіх брати з неї приклад і виходити на мітинги.

На фото дівчина у білій футболці та шортах, на обличчі сонцезахисні окуляри, а на плечах майорить синьо-жовтий прапор.

Анна Андрійчук, фото: instagram.com/annchuk
Анна Андрійчук, фото: instagram.com/annchuk

Також Андрійчук виклала відео, де люди різних національностей підтримують Україну на мітингу із плакатами, українськими прапорами та фотографіями загиблих. Аня Андрійчук пишається тим, що вона – українка.

"Якщо у свободи є ім'я, то це ім'я – Україна! В мені тече українська кров, і я пишаюся тим, що я українка. Була б моя воля, я б набила собі тату на лобі, щоб усе бачили, що я з найкращих країн у світі, і добре, що поки що є здоровий глузд. Але окупанти хочуть забрати все, що у нас є і тільки спільними зусиллями ми можемо захистити наші землі", - пише дизайнер.

Популярні новини зараз
"Земля затремтить під ногами": ясновидець Герман побачив точний рік перемоги України Почекайте з покупками: виплати пенсій затримають Спіймали на вулиці та примусово відвезли в ТЦК: українцям розповіли, як себе поводити На школи тепер чекають масові перевірки: батьки домоглися свого
Показати ще

Позитив і Анна Андрійчук, фото: L Officiel
Позитив і Анна Андрійчук, фото: L Officiel

Аня звертається до всіх, незважаючи в якій країні вони перебувають, потрібно виходити на мітинги на підтримку нашої Батьківщини. Але чи потрібно виходити українцям в Україні - вона не відзначила. Хоча це, звичайно ж, і логічно, що не слід... бо це небезпечно.

Нагадаємо, колишня Позитива з "Время и Стекло" Ганна Андрійчук відверто заявила про свій стан: "Я закрилася від усіх"

Як повідомляв "Знай.uа", колишня дружина Позитиву зізналася, хто винен у їхньому розлученні: "Ревувала до Насті Каменських"

Знай.uа писав, Настя Каменських знову з'явилася у весільній сукні і заговорила про дитину: "Якщо народиться..."