Телеканал СТБ опинився в епіцентрі нового скандалу з приводу участі російських акторів в українських серіалах

Антоніна Хижняк. Фото: скрин відео
Антоніна Хижняк. Фото: скрин відео

Як відомою, перед цим, була скандальна історія з серіалом "Кріпосна". Тоді головні героїня Наталка Денисенко відмовилась брати участь у зніманнях через те, що мали брати участь у зніманні російські актори. Ситуація була вирішена, російських акторів замінили дублери.

Подібна ситуація повторилась й на каналі СТБ. Проте на відміну від "Кріпосної", тут серіал вже відзнято, він називається "Вірина любов", а головну роль в ній грає російська акторка Олена Шилова.

Спочатку анонс про прем'єру серіалу з'явився в на сторінці instagram, проте через обурені коментарі глядачів публікацію видалили. Проте його встигла скопіювати акторка Антоніна Хижняк, яка на своїй сторінці в соціальній мережі не лишила без уваги дану ситуацію. Вона зокрема написала:

Популярні новини зараз
Абоненти збунтувалися проти "Київстар": не хочуть доплачувати за гігабайти, якими не користуються Повинні з'явитися без повістки: кого чекають у ТЦК з 1 квітня Переказ з картки на картку будуть жорстко контролювати: як можуть заблокувати картку Нова смертельна хвороба набирає обертів - "корона" допомогла їй обійти імунітет
Показати ще

"Дно ще не пробите? Скільки ще треба ракет на наші голови, шоб раз і назавжди наші канали перестали транслювати і толерувати далі рос акторів?!"

Також вона закликала українців, щоб вони не давали робити з себе баранів. На її думку, українці розумні, сильні, розвинені, вони повинні орієнтуватися на світовий кіноринок, а не на мильні чотирисерійки.

Її підтримала у мережі Анна Кошмал, яка у сторіс написала:

"Серйозно? Світ допомагає нам позбутися агресії рф, а ми будемо в цей час крутити по ТБ серіали з російськими акторами?"

Нагадаємо, відома актриса воскресила легендарний образ - "Двометрова баба, кров з молоком".

До слова, зірка "Спіймати Кайдаша" Тарас Цимбалюк розповів, як йде підготовка до весілля: "Дрібниці трохи завантажують".

Раніше ми писали, що зірка "Кріпосної" Тарас Цимбалюк знову "поранений", але відпочинок тільки сниться: "Залишився місяць"