Популярна українська співачка та блогерка Анна Трінчер, яка знайома аудиторії завдяки ролі у серіалі "Школа", регулярно розміщує нові публікації для армії шанувальників та дуже активно розвиває свій аккаунт у соцмережі Instagram, де за нею стежить понад 1,8 мільйона людей.

Анна Трінчер опублікувала сміховинний відеоролик зі своїм нареченим, скандальний блогером Олександром Волошиним. Поки артистка одягалася і ось уже хотіла показати шанувальникам своє вбрання, хлопець різко вліз у кадр і сам почав красуватися перед камерою, граючи м'язами.

"От чоловіки!! 😡😡" - написала співачка.

Скріншот із Instagram, Анна Трінчер
Скріншот із Instagram, Анна Трінчер

Це до жахів розлютило Трінчер і вона навіть злегка вдарила його по руці, а він у відповідь її носком. Дівчина наполегливо виганяла його з кадру, а Волошин повертався назад. Наприкінці Анна не стримала емоцій і вилаялася матом. Все відео супроводжувалося пісенькою із відомої всім передачі "Деревня дураков".

Популярні новини зараз
Готуйте гаманці: скільки доведеться платити за електрику та газ з 1 травня Твоєї бабусі потрібно лише 90 грн: найпростіші тарифи від Київстар, lifecell та Vodafone Зайвий раз не помиєшся: з 1 травня піднімають ціни на водопостачання – скільки заплатимо Українцям виплатять по 10 800 гривень на особу: хто отримає нову допомогу
Показати ще

Фанати посміялися від душі, дивлячись на закохану парочку та їх розбірки. Хоча деяким здалося, що Волошин зневажливо ставиться до артистки і навіть ображає її.

Коментарі - instagram.com/annatrincher_official/
Коментарі - instagram.com/annatrincher_official/

Коментарі - instagram.com/annatrincher_official/
Коментарі - instagram.com/annatrincher_official/

Раніше ми писали про те, що Анна Трінчер із ознаками вагітності соромиться купити тест, а вимагати у Волошина нову сумку – ні: "Я за що мушу терпіти?"

Як повідомляв Знай.ua, Анна Трінчер розповіла, як її відпочинок з бойфрендом мало не завершився "мордобоєм"

Також портал Знай.ua писав, що Анна Трінчер поскаржилася, що її реально розносить у різні боки: "Здається, я знаю, що зі мною"