Популярна українська реперка Alyona Alyona (справжнє ім'я – Олена Савраненко) активно веде свою сторінку в соцмережі Instagram, де за нею стежить понад 370 тисяч людей. На акаунті артистки можна зустріти багато різного контенту, а також дізнатися новини з її особистого та творчого життя.

Alyona Alyona показала вражаючий момент зі свого недавнього благодійного концерту, на якому вона разом із Jerry Heil вперше виконала їхню нову пісню "KUPALA". Виступ відбувся у Нідерландах, а прем'єра пісні – до народного свята Івана Купала, яке відзначається у ніч із 6 на 7 липня.

Скріншот із Instagram, Alyona Alyona
Скріншот із Instagram, Alyona Alyona

Артистка ефектно виконала реп-куплет, а Яна Шамаєва – свій, а далі вони разом защебетали приспів. Європейцям та українцям у Нідерландах пощастило почути це наживо, і Олена поділилася, що всім дуже сподобалося.

"Хочу сказати, що європейську публіку трек дуже качає, а українці співають Kupala хором разом з нами. Це неймовірно! Мені хочеться, щоб українська музика лунала звідусіль і весь світ знав про неї", - написала знаменитість.

Популярні новини зараз
Будуть під постійним обстрілом: астролог вказав, на які міста чекає пекельний тиждень 3 хвилини – правда чи міф? За скільки ракета "Циркон" може дістатися українських міст Погода несе божевільну спеку: прогноз на найближчі дні Переказ з картки на картку будуть жорстко контролювати: як можуть заблокувати картку
Показати ще

Фанати теж були раді почути хоч шматочок пісні в live версії та розхвалили артисток за таку розкішну спільну роботу.

Коментарі - instagram.com/alyona.alyona.official/
Коментарі - instagram.com/alyona.alyona.official/

Коментарі - instagram.com/alyona.alyona.official/
Коментарі - instagram.com/alyona.alyona.official/

Раніше ми писали, що Alyona Alyona показала, який неймовірний подарунок їй зробили земляки в Нідерландах: "Це було супер приємно"

Як повідомляв Знай.ua, Jerry Heil хоче перетягнути батьків у шоубіз після того, як вони зав'язали з м'ясним бізнесом: "Парочка – Максим та Одарочка"

Також портал Знай.ua писав, що Alyona Alyona розсердила маму, повністю відмовившись від смачної їжі: "Я їла л*йно"