Відома українська виконавиця, а також модель та актриса Наталія Захур, яка більше відома під сценічним ім'ям Камалія показала, як насолоджується літнім відпочинком разом із сім'єю. Кадри зірка опублікувала в сторіс на своїй сторінці в соціальній мережі instagram.

Камалія постійно приділяє час сторінці у соцмережі, тому зв'язок із шанувальниками не переривається. Знаменитість ділиться подробицями як особистого, так і творчого життя

Камалія. Фото: скрін youtube
Камалія. Фото: скрін youtube

На цей раз співачка показала, як насолоджується літнім відпочинком разом із рідними. На відео діти весело проводять час у басейні, доки зіркова мама "документує" літні розваги.

"Довгоочікувані канікули! Конструкція "Пончик на пончик". Діти щасливі, а це головне. Найшвидшого світу нам усім. І перемоги", - підписала кадри Камалія.

Популярні новини зараз
Почекайте з покупками: виплати пенсій затримають ПриватБанк попередив українців про важливе оновлення: що змінилося Подорожчання майже на 40%: українців чекає "сюрприз" у платіжках Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей
Показати ще

Також зірка показала, як проводить час із чоловіком, поки дітки веселяться.

Раніше інформаційний портал Знай повідомляв, Камалія попередила про шахраїв, які від її імені обманюють людей: "Впевнена, що зловмисників буде знайдено".

Також наш портал інформував, Jerry Heil хоче перетягнути батьків у шоубіз після того, як вони зав'язали з м'ясним бізнесом: "Парочка – Максим та Одарочка".

Крім того, наш портал інформував, Оля Цибульська зі сльозами на очах попрощалася з близьким другом, життя якого забрали окупанти: "Моє серце на шматки".