Відомий український "всевидящий" та астролог Макс Гордєєв, який до того ж є переможцем шоу "Битви екстрасенсів", часто проявляє активність у соціальних мережах і регулярно робить цікаві розклади на таро для шанувальників, кількість яких уже перевищує 160 тисяч.

Макс Гордєєв за допомогою карт вирішив відповісти на питання, які хвилюють багатьох українців - куди ж подівся головний викрадач жіночих сердець, відомий співак Олег Вінник, і чи правда, що він зрадив рідну країну та земляків.

Публікація Олега Винника, скріншот: Instagram
Публікація Олега Винника, скріншот: Instagram

Раніше адвокатка розповідала, що чоловік проходить лікування в Німеччині, але не забуває про Батьківщину та всіляко допомагає, хоч і не виходить на зв'язок довгий час. І Гордєєв підтвердив цю інформацію - артист точно перебуває за кордоном, і поряд із ним його жінка.

"Карта говорить про дуже важкий шлях людини, психоемоційний. Каже, що людина може виїхати не через страх війни, а реальні загрози і проблеми з приводу своєї психіки", - сказав Макс.

Популярні новини зараз
Комунальники встановлюють нові тарифи з 1 травня: кому приготуватися до подорожчання Одні поїдуть, інші не доживуть: як зміниться Україна у найближчі 15 років Життя стане солодшим без цукру: в Україні супермаркети оновили ціни на сіль, майонез та кетчуп Українцям видають 3600 грн на місяць: виплата тимчасова, варто поспішати
Показати ще

Макс Гордєєв. Фото: скрін youtube
Макс Гордєєв. Фото: скрін youtube

Наступний розклад показав екстрасенсу, що Винник перебуває на реабілітації у якомусь санаторії. І знову таки, він пов'язує його лікування з психоемоційним станом. Але, як пояснив Макс, наразі всім зіркам нелегко.

А ще Гордєєв упевнений, що артист знаходиться на закритій території і в нього забрали телефон, бо він хоче відгородитися від усього світу.

Раніше ми писали про те, що екстрасенс Макс Гордєєв розповів, як окупанти намагатимуться знищити українців

Як повідомляв Знай.ua, Олег Винник одягнув окуляри та відростив довгу бороду: чоловік Оксани Білозір показав, як хвороба змінила співака

Також портал Знай.ua писав, що екстрасенс Макс Гордєєв попередив українців про вкрай складні та небезпечні дні на шляху до перемоги: "Є великий ризик..."