Зірка "Жіночого кварталу" Ірина Сопонару часто радує шанувальників будь-якими фотографіями та відео на своїй сторінці у соціальній мережі Instagram, де за її життям стежать понад 380 тисяч людей.

Зараз до Instagram Stories вона звернулася до росіян, бо дізналася, що має невелику кількість фанатів звідти.

Ірина Сопонару, фото: Instagram
Ірина Сопонару, фото: Instagram

"З якоїсь незрозумілої причини мене досі фоловлять на росії. Наступне відео для 3,6% Передайте своїм", - пише Ірина Сопонару.

На знімку представлено статистику, з якої стало відомо, що за Іриною Сопонару стежать 77,2% передплатників з України, 5,1% - з Польщі, а слідом і йде країна-агресор.

Популярні новини зараз
З 1 квітня почнете отримувати від 3 520 до 8 тисяч гривень: чиї виплати стали більшими Погода несе божевільну спеку: прогноз на найближчі дні Жертвувати шлунком заради комуналки більше не доведеться: пенсіонерам призначать доплати Переказ з картки на картку будуть жорстко контролювати: як можуть заблокувати картку
Показати ще

Ірина Сопонару, скріншот: Instagram Stories
Ірина Сопонару, скріншот: Instagram Stories

Далі вона поділилася невеликим фрагментом із ролика, опублікованого Сергієм Притулою 25 липня 2022 року. Там він розповів, що на початку повномасштабної війни звертався до росіян і діячів культури, з якими раніше мав справу. Він сподівався, що вони зможуть щось змінити. Бо у нас подібне вже виходило – у нас президент – ексгуморист.

Ірина Сопонару, скріншот: Instagram Stories
Ірина Сопонару, скріншот: Instagram Stories

А потім Притула коротко описав те, що відбуватиметься з росією – як із державою.

Нагадаємо, зірка "Жіночого кварталу" Ірина Сопонару навчила рухатися "черв'ячком", щоб тебе любили всі: "Дівчата..."

Як повідомляв "Знай.uа", Ірина Сопонару з "Жіночого кварталу" змусила чоловіків потрясти попами: "Дівчата, не дякуйте"

Знай.ua писав, зірка "Жіночого кварталу" Ірина Сопонару вирішила нагадати про себе, блиснувши зоною декольте і гарненьким личком: "Ось вам"