Старша донька Олі Полякової Маша веде активне життя у соціальній мережі. Хоча на них ще не так багато підписників, як у зіркової мами, у неї все попереду. За її особистим та творчим життям з цікавістю стежать 167 тисяч підписників в instagram. Також не забуває вона й про Tik Tok, її акаунт нараховує 281.4 тисячі підписників

Маша Полякова. Фото: скрін youtube
Маша Полякова. Фото: скрін youtube

Як відомо, Оля Полякова разом з молодшою дочкою Алісою повернулась в Україну. Зараз співачка активно займається творчістю, виступає з концертами в метро. А Маша, після того, як отримала запрошення в один з престижних вишів Великобританії, де буде вивчати музичне мистецтво, поки залишилась за кордоном.

Старша донька не сумує, що залишилась одна на "господарстві". Маша активно готується до зіркового життя. Нещодавно вона показала, як "бешкетувала" з хлопцями і вже уявляла себе зіркою. А тепер вона вирішила відзняти пікантні кадри у душі.

Для цього вона обрала тоненький ліф, який підкреслив її фігуру та коротеньку спідницю. Майбутня зірка показала себе перед дзеркалом у пікантних позах. Кадри вона підписала так:

Популярні новини зараз
ПриватБанк без розбору блокує платежі українців: покупки перетворилися на "лотерею" Реформи і прозорість: експерт розповів, чого вимагають США від України за свою допомогу Доведеться заплатити сотні тисяч: в Україні виставляють величезні штрафи за газ "Іди в Україну, ти, бл**ь, служи": розлючені українці накинулися на працівників паспортного столу в Польщі
Показати ще

"Кожна дівчина перед дзеркалом, коли збирається в душ"

Відео вона супроводила треком й шанувальники відразу впізнали голос Маші, яка співала українською. Вони відзначили, що в неї гарно виходить співати рідною мовою.

@mashapolyakova1

#viral

♬ оригінальний звук - 💌

Нагадаємо, Дочка Олі Полякової Маша застогнала перед комп'ютером, ледве стримуючись: "Ці раптові...".

До слова, Маша Полякова влаштувала гарячу фотосесію в тоненькому купальнику, поки мами поруч немає: зовсім доросла стала.

Раніше ми писали, що "Королева України": співачка Оля Полякова вразила шанувальників "крилатою" сукнею