Відомий український гумористичний актор, член колективу "V. I. P. Тернопіль" Тарас Стадницький продовжує розповідати кумедні історії зі свого життя, щоб зібрати гроші на потреби ЗСУ.

Цього разу гуморист пригадав цікаву історію про своїх дітей, які певним чином "пішли проти системи", обхитривши своїх батьків. Ця подія сталася під час відпочинку сім'ї Тараса Стадницького в Східниці.

"Десь 2017 року ми з сім'єю були в Східниці, бо дітиська трохи алергики і рекомендувала їм дохтірка попити тамтешньої водички на обійсті, яке винаймали, росли фруктові дерева. Наші діти внадилися їсти яблука. Яблука зелені, дуже недостиглі, то ж дружина провела з ними профілактичну розмову", - розповідає гуморист. Тарас Стадницький

Тарас Стадницький, facebook.com/taras.stadnytskyy
Тарас Стадницький, facebook.com/taras.stadnytskyy

Та, як виявилося вже згодом, діти не відмовилися від своїх вподобань ат вигадали, як обхитрили батьків. Водночас Тарас Стадницький повідомляє, що саме зараз проводить збір коштів на автомобіль для ЗСУ.

Популярні новини зараз
Одні поїдуть, інші не доживуть: як зміниться Україна у найближчі 15 років "Нафтогаз" попередив усіх: потрібно встигнути до 25 квітня Спіймали на вулиці та примусово відвезли в ТЦК: українцям розповіли, як себе поводити Як в інших країнах звикли підтирати попу і чому на нас дивляться, як на дурнів: вся справа в культурі
Показати ще

"Якогось разу бачить – знов щось жують. - я ж просила – не обривайте зелені яблука! - а ми і не обривали! фотодоказ додається #історіязакавузсу. до п'ятої машинки залишилось зібрати 1930 кав. давайте закриємо їх сьогодні! зможемо? реквізити – в коментарях", - пише він. Тарас Стадницький

Пост Тараса Стадницького у Фейсбуці
Пост Тараса Стадницького у Фейсбуці

Нагадаємо, Тарас Стадницький з "V. I. P. Тернопіль" випадково вивідав "плани" путіна: "Кажуть, з 1 серпня..."

Як повідомляв "Знай.ua", Тарас Стадницький з "V. I. P. Тернопіль" зізнався, як залишив Сергія Притулу без частини грошей: "Давайте з вами домовимося..."

Також "Знай.ua" писав, Тарас Стадницький розповів, яку несподівану суму для ЗСУ отримав від простого українця: "Непомітні атланти"