Джеремі Вільямс вирішив, що найкращий спосіб залякати свого опонента - це вирвати один із його зубів і наступити на нього.

Цю новину розмістив на порталі «DailyStar»

Джеремі Вільямс вирвав собі зуб і почав топтати його перед своїм третім професійним боєм. 27-річний спортсмен готувався до бою із суперником Браяном Арочо на курорті Caribe Royale Resort в Орландо.

Він шокував шанувальників ММА безпрецедентним ходом, залишивши вболівальників абсолютно приголомшеними. Вільямс уже перемагав таких суперників, як Ной Вільямс та Ендрю Нельсон, кожного з яких він вигравав за очками.

Джеремі Вільямс вирвав собі зуб: скрін із соцмережі
Джеремі Вільямс вирвав собі зуб: скрін із соцмережі

Популярні новини зараз
Помер Король Британії Чарльз ІІІ (оновлено) Гороскоп на тиждень 18-24 березня для всіх знаків Зодіаку: легкий шлях Скорпіонів, відмова Тельців та труднощі Риб Зібрав долари на "чорний день" - отримай штраф: в Україні змінилися правила зберігання валюти Потрібно бути готовими: що буде з курсом долара до літа
Показати ще

Частина самолікування, здавалося, окупилася, коли він переміг Арочо нокаутом у другому раунді. І він з гордістю поділився наступною перемогою в соціальних мережах, з гордістю написавши: «Для всіх, хто цікавиться, чи виграв «беззубий» хлопець… ось ваша відповідь. Це тільки початок, моє зростання неминуче».

А глядачі відреагували на кадри у мережі. Один сказав передчасно: «Якщо його випоруть, то це даремно, нісенітниця». У той час як інший пожартував: «Заміна зуба коштуватиме більше, ніж гаманець, за який він бореться». На що хтось відповів: "Він знає, що повинен заплатити за них сам, вірно?"

Джеремі Вільямс вирвав собі зуб: скрін із соцмережі
Джеремі Вільямс вирвав собі зуб: скрін із соцмережі

Один фанат заявив в Інтернеті: "Виразіть себе, ніхто не може сказати вам, як це робити". Хтось ще запитав: "Чому він викрутив цей імплант, вони недешеві, він щойно настав на 700 доларів".

Вірусні кадри навіть привернули увагу зірки UFC Філіпа Роу. 32-річний чоловік прокоментував свою зневагу до переїзду: «Ці діти надто стараються», — з презирством сказав він.